govorili su joj da smršavi

Demi Moore otkrila kako je izgubila kilograme nakon druge trudnoće

23.09.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Legendarna holivudska glumica i dalje zapanjuje svojim dobrim izgledom. U 61. godini oduševljava svojim zategnutim trbušnim mišićima i vitkom figurom. Osim što godinama redovito trenira, Demi Moore pazi i na ono što jede. Poznato je da se drži sirove veganske prehrane izbjegavajući kuhanu hranu

Demi Moore prisjetila se naporne rutine vježbanja kroz koju je prošla nakon rođenja svoje druge kćeri, Scout Willis, 1991. godine

U to je vrijeme glumica, koja je živjela u Malibuu u Kaliforniji, s tadašnjim suprugom Bruceom Willisom, odlučila svaki dan voziti bicikl 30 kilometara do i s posla dok je snimala film 'Nemoralna ponuda'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Nerealna očekivanja

'Hranila sam je cijelu noć, ustajala po mraku, vozila bicikl sve do Paramounta, čak i na lokaciji gdje smo snimali. Zatim bih bila na snimanju cijeli dan, koji je obično bio 12-satni i onda sve ispočetka', prisjetila se Moore tijekom novog intervjua za 'CBS Sunday Morning'.

Moore je također priznala da je imala nerealna očekivanja o svom postporođajnom oporavku. 'Napravila sam sebi toliki pritisak', rekao je zvijezda filma 'Duh' u intervjuu u nedjelju. 'Rekli su mi da smršavim. Premda su možda bili neugodni i ponižavajući, to je ono zbog čega sam krenula skidati kilograme'. Također je dodala da povratak u formu nakon poroda 'vjerojatno' nije 'toliko bitan'. Unatoč tome, Moore je rekla da joj je 'u to vrijeme' povratak u tijelo prije bebe bilo 'sve'.

UŽIVA U GRČKOJ

Demi Moore hvali se vitkom figurom: Pogledajte tko joj pravi društvo

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, glumica je s Bruceom Willisom dobila tri kćeri s Bruceom tijekom njihova 13-godišnjeg braka. Rumer je rođena 1988., Scout 1991., a Tallulah 1994. godine.