jurila za savršenstvom

I ona je 'samo čovjek': Demi Moore otkrila svoje nesigurnosti

17.09.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Kao i brojne žene na svijetu, i Demi Moore nekoć je jurila za savršenstvom. Pritisak Hollywooda i društva s vremenom je postao sve veći i teži za podnijeti, o čemu se govori i u njezinom najnovijem filmu koji uskoro dolazi u kina

Danas je smatramo jednom od najljepših, divimo se njezinoj wow figuri u 62. godini, a uskoro ćemo je opet gledati i na filmu u projektu za koji je trebala velika doza hrabrosti. Iza nje su brojne filmske uspješnice i zavidna karijera, no Demi Moore progovorila je o onome što se događa u njezinoj glavi te o pritisku s kojim se dugo nosila.

Vitka i prezgodna glumica u razgovoru za The Guardian otvorila je temu mržnje prema sebi raspravljajući o ulozi Elizabeth Sparkle u njezinom najnovijem filmu 'The Substance'. Uz tvrdnju da se 1990-ih žene nisu smatrale privlačnima osim ako su bile mršave, Moore je otkrila što je nju patilo tih godina.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Demi Moore o nesigurnostima

Kao i mnoge žene diljem svijeta, i Demi je isprobavala raznorazne dijete i iskušavala razne oblike tjelovježbe, a naposlijetku je priznala da je tužna zbog onoga što je sama sebi učinila.

'Samoosuđivanje, jurnjava za savršenstvom, pokušaji da se riješimo 'mana', također osjećaj odbačenosti i očaja, ništa od toga nije isključivo za žene', rekla je Moore naglasivši da i se i muškarci često osjećaju nesigurno zbog izgleda.

Popularna je glumica rekla kako su se svi tijekom života suočili s nasiljem prema vlastitim tijelima, a onda je rekla: 'Vidimo te male stvari u koje nitko drugi ne gleda, ali toliko smo hiperfokusirani na sve ono što nismo. Svi mi, ako počnemo misliti da je naša vrijednost samo u tome kako izgledamo, tada ćemo na kraju biti slomljeni.'

EFEKTNO IZDANJE

Crvena joj sjajno pristaje: Demi Moore ima jednu od boljih kožnih haljina

Pogledaj galeriju

I upravo to tematizira film u kojem ćemo je uskoro gledati.

Popularna junakinja suočit će se sa starenjem i okrutnošću prema vlastitom tijelu, problemom kroz koji prolaze brojne žene u industriji zabave koje se suočavaju s odbacivanjem i dubokim očajem.