DALA JE INTERVJU

Nakon novih fotki Brucea Willisa, Demi Moore otkrila s čime se godinama borila

11.09.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Promovirajući novi film 'The Substance', 61-godišnja Demi Moore progovorila je o starenju, svom izgledu, a otkrila je i zašto je pred njom 'najuzbudljivije vrijeme' u životu

Da uistinu uživa u 61. godini života, Demi Moore priznala je gostujući u showu 'Today' povodom svog novog fillma 'The Substance', a koji u kina stiže 20. rujna. Njezino gostovanje dogodilo se netom nakon što su svijet obišle najnovije fotografije njezina bivšeg supruga Brucea Willisa, oboljelog od afazije i frontotemporalne demencije.

'Prije svega želim reći da uistinu pokušavam biti što je moguće prisutnija u ovom trenutku, a ono što osjećam zbog svega je uzbuđenje zbog mogućnosti da definiramo novu, ne želim reći generaciju, nego više budućnost za žene. Sretna sam što imam svoje kćeri i ne želim da ikada pomisle da postoji kraj. Ovo je za mene najuzbudljivije razdoblje u životu', rekla je Demi Moore ushićeno.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Kako je rekla, uloga u novom horor filmu 'The Substance' gurnula ju je izvan granica zone komfora zbog čega je doživjela brojne izazove i ne samo fizičke, već i emotivne. Ovaj film joj je, kaže, pomogao da se osvrne unatrag i to na vrijeme u kojem je svom izgledu i tijelu pridavala 'veliku pažnju'.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / ddp USA / PICJER / Zuma Press / Profimedia

Padanje u očaj

'Pridavala sam veliku pažnju tome kako moje tijelo izgleda. To mi je bio određujući pokazatelj pripadam li ili ne nečemu, mogu li ili ne mogu uspjeti. Na kraju dana to je zapravo nasilje dok se gledamo u ogledalo, uspoređujemo i padamo u očaj i osjećamo se baš kao da smo ostali bez svega', priznala je Demi Moore. Inače, njezin novi film na ovogodišnjem je filmskom festivalu u Cannesu doživio 13-minutne ovacije, a iako se šuška da bi njezina izvedba mogla biti nagrađena i nominacijom za Oscar, ona se time ne zamara.

U SVOJIM MISLIMA

Fotke koje slamaju srce obišle svijet: Evo kako danas izgleda Bruce Willis

Pogledaj galeriju

'Moja djeca su odrasla i ja imam puno više neovisnosti i prilike da stvarno redefiniram kamo želim ići. Ne znam što mi budućnost donosi, no jednostavno sam uzbuđena zbog svega.'

Ovoga puta Demi nije progovorila o zdravstvenom stanju bivšeg supruga Brucea Willisa, s kojim je u braku dobila tri kćeri.