na naslovnici časopisa

Demi Moore iznenadila u provokativnom izdanju: Nazivaju je boginjom

28.08.2024 u 10:27

Bionic
Reading

U kina uskoro dolazi novi film s Demi Moore u glavnoj ulozi, a glumica itekako zna kako privući pozornost i probuditi zainteresiranost kod publike

Američku glumicu Demi Moore uskoro ćemo gledati u filmu do čije prve kino projekcije mnogi broje dane. U filmu ćemo vidjeti izazovna izdanja glumice koja će uprizoriti junakinju sa silnom željom za mladolikim izgledom, a 61-godišnja glumica film promovira ističući ljepotu u 60-ima.

Film 'The Supstance' tematizira tu silnu želju starijih da održe svoju mladost, a mlađahnu verziju iste junakinje tumači glumica Margaret Qualley.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Uz razgovor o filmu, glumica je napravila i nekoliko fotografija za rujansko izdanje časopisa Interview.

61-godišnja glumica zauzela je provokativne i seksi poze u donjem rublju i odjeći kojom je naglasila svoje atribute. Pozirajući tako u plavom donjem rublju s prozirnom halter haljinom ili u ženstvenoj haljini dubokog dekoltea, glumica se prisjetila i naslovnice na kojoj je zablistala 1996. godine.

Pokazavši da je seksipil dio njezinog stava, glumica je 'zaradila' brojne komplimente na račun svog sjajnog izgleda.

Zvijezde serije 'Emily u Parizu' Lily Collins i Lucien Laviscount nisu skrivali svoje oduševljenje, a s njima se složila i glumica Melanie Griffith prozvavši svoju kolegicu boginjom.

NIKAD LJEPŠA

Demi Moore plijeni ljepotom, ali i stilom; ovako dobre haljine dugo nismo vidjeli

Pogledaj galeriju