UNIKATNI LOOK

To može samo Madonna: Svi su gledali plavokosu zvijezdu ispod čipkastog vela

23.09.2024 u 14:42

  • +7

Madonna

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Madonna, koja je uvijek rušila pravila i sama kreirala brojne trendove, 'ukazala' se na milanskom Tjednu mode na reviji dvojca Dolce & Gabbana te izazvala pomutnju svojim unikatnim lookom

Pop kraljica se itekako potrudila oko svog stajlinga u kojem se pojavila na modnoj reviji brenda Dolce & Gabbana SS/2025, održanoj u sklopu milanskog Tjedna mode.

Nema tko se nije okrenuo za misterioznom damom u crnom!

Ekscentrična glazbenica, muza i prijateljica modnog dvojca uspješno se 'zakamuflirala' čipkastim velom, ispod kojeg je nosila crni body u kombinaciji s cipelama na petu Mary Jane stila.

Na Tjednu mode u Milanu glazbena ikona, muza i prijateljica kreativnog dvojca u velikom je stilu stigla na modnu reviju na kojoj su manekenke nosile kreacije baš poput onih koje je proslavila ona sama.

chic awkwardness

Pršti bojama i uzorcima: Svi govore o novoj kolekciji Bottege Venete

Pogledaj galeriju

Dakako, za Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu ona nije samo obična prijateljica iz svijeta slavnih. Presudno je utjecala na njihove karijere te je svakako pogurala i njihov međunarodni uspjeh dok su bili tek na početku. Primjerice, još je 1991. odlučila odjenuti grudnjak Dolce & Gabbana optočen svjetlucavim kamenčićima za premijeru dokumentarnog filma 'U krevetu s Madonnom' Aleka Keshishiana u Cannesu.

Nakon toga Dolce & Gabbana su angažirani da dizajniraju kostime za turneju 'Girlie Show' 1993. Od tada je uspostavljena uspješna suradnja koja traje do danas i rezultirala je velikim prijateljstvom i obostranom podrškom.

Stoga ne čudi to da je legendarna glazbenica nazočila reviji ove modne kuće u stajlingu s njihovim potpisom - od glave do pete prekrivena chantilly čipkom s prorezima bila je itekako zapažena. Ekstravagantni look sastojao se, naravno, i od crnog korzeta, a outfit je Madonna upotpunila krunom, predimenzioniranom ogrlicom od žutog i bijelog zlata s dijamantima i dugim rukavicama.

Madonna kao inspiracija

Također, dizajneri su joj odali počast i na samoj modnoj pisti jer su manekenke nosile plave perike, inspirirane upravo frizurom koju je imala 90-ih.

Reviju je otvorila manekenka Vittoria Ceretti, odjevena u plašt haljinu s ikoničnim 'stožastim' poprsjem, a među kreacijama viđeni su i kultni cvjetni printovi, pencil suknje, čipkaste haljine...

'Ova kolekcija odaje počast snažnim ženskim likovima koji su ostavili traga u kinematografiji te koji uspijevaju ostati vjerni samima sebi', objasnili su iz brenda, uz poruku da kreacije ističu ženstvenu formu, ali i snagu korištenjem strogih linija jakni i korzeta.