kao miu miu

Zara nadmašila samu sebe: 'Kopija' hit udobnih cipela nestaje s polica, koštaju 30 eura

24.09.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Slingback cipele s remenčićima brenda Miu Miu već godinu dana slove za najpoželjniju obuću, a španjolska high street modna trgovina sada je predstavila njihovu najvjerniju 'kopiju'

Bordo tonovi ove godine su simbol jeseni i nema nimalo sumnje da ćemo ih viđati na svakom koraku - od urbanih stajlinga, preko ležernih modnih kombinacija, do poslovnog looka. To nam je pokazala i Zara te je nedavno predstavila novu kolekciju isključivo u ovim tamnim hit nijansama, među kojima je lako pronaći i neodoljivo elegantne komade za sve prigode po pristupačnim cijenama do 30 eura.

Ipak, jedan komad se ističe - slingback cipele koje uvelike podsjećaju na najpoželjniji model iz aktualne ponude brenda Miu Miu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Miu Miu - slingback cipele

Nakon što su predstavljena prošle jeseni, predivne slingback crvene cipele Miu Miua osvojile su street style modnu scenu.

Visok sjaj, špic vrh i remenčići preko rista u trenu su postali simbol visoke mode i must have komad u kolekciji mnogih žena.

No za razliku od njihove visoke cijene od 1165 eura, u Zari možete pronaći vrlo sličan model, ali s ključnom razlikom - košta 29,95 eura.

Zara vjerno kopirala najpoželjniji model

I dok cipele Miu Miua i dalje slove za jedne od općenito najpoželjnijih (još u zadnjem kvartalu 2023. bile su na visokom trećem mjestu po popularnosti), Zarina verzija daleko je najbolja kupovina kada je riječ o obući koja nema dizajnerski potpis.

I ranije je Zara predstavila model koji je inspiriran hit cipelama Miu Miua, no dolazio je s bitnom razlikom - petom od 10 centimetara. U novoj kolekciji pronašli smo neodoljivo sličnu inačicu s elegantnom i beskrajno udobnom kitten petom od samo četiri centimetra.

Zarine slingback cipele u stilu brenda Miu Miu Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Kako nositi slingback cipele?

Ove cipele lako ćete nositi od jutra do mraka te u svim prigodama. Kombinirajte ih s trapericama ili hlačama širokih nogavica, haljinama ili hit plisiranim suknjama, klasičnim bež balonerima i vječnim crnim kaputima - bez imalo sumnje u to da će svakoj kombinaciji pristajati kao salivene!

No doći do njih nije nimalo lak zadatak. Naime, čim su puštene u prodaju, u trenu su nestale s polica. Trenutno se čeka dolazak nove pošiljke, a čini se da će do njih doći samo one s najviše sreće i brze u kupovini...

predivni jesenski komadi

U Zaru je stigla nova kolekcija u hit boji: Ovo su najljepše cipele i haljine do 30 eura

Pogledaj galeriju