CHIC INVESTICIJA

Ovaj divni komad košta 26 eura i pristaje svima, a idealan je za jesen

19.09.2024 u 06:06

Bionic
Reading

Zara nas, kao i uvijek, uveseljava svojim divnim kreacijama koje pristaju svima te su odlična investicija za brojne prigode, kako poslovne, tako i večernje

Osim dobrih traperica, košulje ili male crne haljine, koji čine osnovu svake dobro osmišljene garderobe, efektne bluze ili topovi odličan su dodatak svakoj modnoj kombinaciji.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Ovisno o stiliziranju, mogu biti uklopljene u casual stajlinge za dnevne prigode, ali i u kombinaciji s npr. elegantnim hlačama ili suknjom dio večernjeg looka.

Boho bluza s podignutim ovratnikom ukrašenim volanom i dugih rukava s potpisom Zare, a čija je cijena pristupačnih 25,95 eura, fantastičan je komad koji bi svaka fashionistica voljela imati u svojem ormaru, bez obzira je li u 30-ima ili u 60-ima.

KRALJICA BOHO CHICA

Sienna Miller u potpuno prozirnom stajlingu: Odbacila grudnjak i kosom prekrivala grudi

Pogledaj galeriju

Elegantna, s jesenskim printom paisley i laskavog kroja, odlično izgleda u plavim tonovima i ako je spojite s trapericama, ali i s nekim elegantnijim komadima. U slučaju da ste zaljubljeni u boho stil, onda ste došli na svoje jer je ponovno in. Radi se o jednom o najpopularnijih aktualnih trendova, a inspiriran je modnim stilovima 60-ih i 70-ih.

Boho revival

Boho je doživio revival 2010-ih s glumicom Siennom Miller kao najpoznatijom predstavnicom, a ove sezone vratio se jači nego ikada i ako volite takve kombinacije, obavezno se opremite i bluzama i topovima u tom stilu.

Opuštene estetike i načinjeni od laganih tkanina s retro vibrom, oni su odlična ideja za brojne prigode, a nose se u zemljanim tonovima poput bež, smeđe ili maslinastozelene, iako postoje i verzije sa živopisnim etno printovima koji hvataju multikulturalnu bit stila, kao što je slučaj s uzorkom paisley, zaštitnim znakom luksuzne kuće Etro, u čijoj smo kreaciji nedavno vidjeli i modnu ikonu, princezu Charlene.

I druge modne kuće, Zimmermann, Isabel Marant i Alberta Ferretti, usvojile su boho chic trend u svojim kolekcijama, crpeći inspiraciju iz 70-ih i koristeći elemente kao što su puni rukavi, fluidne tkanine i delikatan vez.

Ovi odjevni predmeti, izrađeni od laganih i prirodnih tkanina, donijeli su svježinu i svestranost na modnu pistu, povezujući se s boho estetikom, ali prilagođavajući se zahtjevima jeseni i zime.

Stoga ako ste u potrazi za jesenskim komadima, ovakvim odjevnim predmetima ne možete pogriješiti.