Stil za peticu

Gillian Anderson privlačila poglede u efektnoj haljini u hit boji s detaljem koji obožavamo

17.09.2024 u 20:49

Bionic
Reading

Američka glumica, koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji 'The X-Files' gdje je tumačila specijalnu agenticu Danu Scully ponovno je privukla pozornost na crvenom tepihu. Ovog puta dolaskom na premijeru filma The Substance (s Demi Moore i Margaret Qualley u glavnim ulogama) u Los Angelesu, Gillian Anderson uspjela je postići delikatnu ravnotežu izgledajući istovremeno glamurozno i ​​opušteno

Gillian Anderson uvijek ima jake modne trenutke na crvenim tepisima. Ovog puta odrekla se nakita, izostavivši čak i par jednostavnih naušnica, a umjesto toga nosila je naočale s crnim okvirom za neformalniji izgled.

Njezina zelena haljina bez rukava imala je atraktivni 'dodatak' - džepove. Haljine s džepovima funkcionalan su odjevni komad koji uvijek želimo pri ruci kad planiramo jednostavan i udoban outfit, neovisno o prigodi. Poziranje s rukama u džepovima na crvenom tepihu obično je opuštena poza za muškarce u odijelima, ali Gillian je izgledala moćno (baš kao i u ponedjeljak navečer). Stajling je dodatno je upotpunila crnim sandalama na petu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Nepogrešiv stil

Odlučila se za jednostavan, minimalistički make-up budući da ni inače nije sklona pretjerivanju sa šminkom , a kosu je podigla u rep. Prije samo nekoliko dana, odlučila se za sasvim drugačiji izričaj na dodjeli Emmyja, odabravši uglađeni izgled u teksturiranoj srebrnoj haljini s četvrtastim izrezom čiji dizajn potpisuje Emilia Wickstead.

Uglavnom, kada je u pitanju stil, Gillian ne može pogriješiti.

TKO IH NIJE VOLIO?

Evo kako 26 godina kasnije izgledaju zvijezde hit serije 'Dosjei X'

Pogledaj galeriju