Gillian Anderson

Zbog ove haljine nije mogla proći nezamijećeno, ali nije bila jedina: Ovo je novi modni trend

16.09.2024 u 15:08

Bionic
Reading

Gillian Anderson na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada Emmy doslovce je zablistala u metalk srebrnoj haljini. A njezin modni izbor otkrio je i novi trend kada je riječ o glamuroznim stilskim odabirima

Nakon što je odgođena uslijed višemjesečnog štrajka u Hollywoodu, 76. dodjela nagrada Emmy napokon se održala u kazalištu Peacock u Los Angelesu.

Priliku za modno briljiranje na crvenom tepihu dodjele iskoristile su brojne poznate dame, a neke su posebno blistale.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Haljina metalik sjaja

Na listama najbolje odjevenih mjesto je, sasvim zasluženo, dobila Gillian Anderson čiji je look mnoge zabljesnuo, ali i najavio novi, blještav trend.

  • +3
Gillian Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Glumica je na crveni tepih stigla u u teksturiranoj srebrnoj haljini s četvrtastim izrezom čiji dizajn potpisuje Emilia Wickstead.

Haljina maksi, jednostavnog kroja bila je efektno suprotstavljena bogato presijavajućoj tkanini koja je čitavom izgledu dala glamurozan pečat. Look je bio upotpunjen metalik clutch torbicom i Martin Katz nakitom, uključujući naušnice i prstenje s crnim i bijelim dijamantima, kao i narukvicu od bijelog zlata.

Novi trend

A Gillianina haljina bila je samo potvrda trenda koji u sve većoj mjeri zahvaća modnu scenu, pogotovo kad je riječ o glamuroznim stajlinzima. Nakon velikog trenutka na modnim pistama Blumarinea, Caroline Herrere i Copernija, među ostalima, metalik je u nedjelju preuzeo crveni tepih na dodjeli nagrada Emmy.

A osim Gillian Anderson i druge su zvijezde, uključujući Kristen Wiig, Ellu Purnell i Christine Baranski, pribjegle ovom trendu noseći svjetlucave nijanse srebra i zlata.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju