chic baka

Kraljica Rania opet briljira: Čak i ako prezirete široke traperice, ove će vas oduševiti

08.08.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Kraljica Rania još jednom je pokazala kako je vrlo trendi i chic baka. Odjevena u bezvremensku kombinaciju traperica i bijele košulje jordanska kraljica ponovno je oduševila svojim modnim izborom

Nakon što je ponosno pozirala držeći svoju prvu unuku, malenu Iman koja je dijete princa Husseina, budućeg jordanskog kralja i najstarijeg sina kraljice Ranije, i njegove supruge Rajwe, kraljica Rania vratila se svojim službenim dužnostima.

Supruga kralja Abdullaha II bin Al-Husseina sastala se s mladim poduzetnicima u Ammanu i pri tome još jednom pokazala kako je vrlo trendi baka. Kraljica je zgledala je tipično chic u trendi trapericama širokih nogavica, sa stegnutim detaljima u struku i velikim džepovima. Traperice, čiji dizajn potpisuje Closed, brend suvremenog dizajna u čijem se središtu nalazi traper, posebno su se isticale krojem koji je je sav naglasak stavio na struk, čineći ga takov vitkim, a noge dugima.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Privlačan traper komad kombinirala je s uvijek efektnom bijelom košuljom koja se isticala kratkim rukavima s manšetama i elegantnim ovratnikom. Model čiji dizajn potpisuje Dior bio je pravo oličenje bezvremenske elegancije.

Jordanska kraljica sastala se s mladim poduzetnicima u Bldr Spaceu, 'co-working prostoru koje nudi fleksibilna uredska rješenja unutar međusobno povezane zajednice', kako je navedeno na LinkedInu tvrtke. A dok je boravila u glavnom gradu Jordana kraljica Rania također je posjetila tim koji stoji iza Bith.AI-a, besplatnog uređivača videozapisa.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Uvijek vješta u spajaju trendova i bezvremenske elegancije kraljica je kombinaciju zaokružila odličnom Loewe Missy torbicom i to u kombinaciji pletene tamnoplave kože i smeđih detalja te sivo-bijelim Manolo Blahnik salonkama.

  • +6
Jordanska kraljevska obitelj dočekala prinovu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia