katie holmes

Neodoljivo udobne i u hit boji: Kraljica ulične mode ima balerinke za poželjeti

06.10.2024 u 21:30

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Balerinke su same po sebi ogroman hit i ove jeseni, a posebno su tražene one u trendi bordo boji - upravo onakve kakve nosi ikona ulične mode

Glumica Katie Holmes već godinama nosi laskavi nadimak kraljice ulične mode. Njene kombinacije uvijek su originalne, ali nikad pretjerano ekstravagantne, oslanja se na minimalističke komade, koje najčešće svi imaju u ormaru, a sada je nosila balerinke koje zadovoljavaju sve kriterije aktualnih trendova.

Bivša supruga Toma Cruise prošetala je ulicama New Yorka u ležernom izdanju, kojem je nemoguće pronaći manu, no upravo su balerinke mamile najviše pozornosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Katie Holmes u bordo balerinkama

Holmes je odabrala model oblog vrha, koji garantiran neprocjenjivu udobnost i lakoću pri nošenju, i to u bordo boji.

Dobro je poznato da su upravo komadi u tamnijim nijansama crvene daleko najtraženiji u ovoj sezoni, baš kao i udobna obuća poput balerinki, čime je Holmes pokazala vrsnu upućenost u modne trendove.

Ovu hit obuću uskladila je s pletenim bijelim džemperom ispod kojeg je nosila običnu košulju te praktičnim širokim hlačama modro plave boje.

Ležerno izdanje vrijedno kopiranja

Našle su se tu i sunčane naočale i šilterica, a čak su i platnene vrećice za kupovinu u tonovima krem boje bile vješto usklađene s ostatkom stajlinga.

  • +11
Le Monde Beryl balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Katie Holmes nije iznenadila ovim izdanjem, jer smo je navikli viđati u sličnim casual kombinacijama, baš kao i u udobnim, ravnim modelima cipela. Naime, kada nije u tenisicama, najradije nosi upravo balerinke i modele stilu Mary Jane, kao i elegantne mokasinke.

spremna za jesen

Kraljica ulične mode ima odličan stajling: Nosi kaput u nijansi koju obožavamo

Pogledaj galeriju