katie holmes

Udobni džemperi spašavaju nas ovih dana, a kraljica ulične mode ima jedan od najpraktičnijih

04.10.2024 u 15:11

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Ostale fotografije / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Mekani i topli džemperi mnogima su omiljeni simbol jesenskih i zimskih mjeseci te praktična opcija u prijelaznom razdoblju

U doba kada su temperature promjenljivih visina, primorani smo na slojevito odijevanje koje je ponekad teško uskladiti s aktualnim trendovima. Upravo zato nam posljednji stajling Katie Holmes može poslužiti kao odlična inspiracija.

Poznata pod nadimkom kraljice ulične mode, bivša zvijezda serije 'Dawson's Creek' nikad ne razočara svojim casual urbanim stajlinzima, koje svatko može lako kopirati.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je bilo i prilikom njenog dolaska na probu kazališne predstave 'Our Town' u New Yorku, za koju je odabrala još jednu pogođenu modnu kombinaciju.

Svestrani džemper u smeđoj nijansi

Holmes je nosila laganu suknju duljine do gležnjeva u zelenoj i bijeloj boji te briljirala odabirom mekanog krem džempera. Ispod njega je odjenula ružičastu majicu, koja je poslužila i za stvaranje kontrasta, ali i kao savršena alternativa za sate u danu kada temperature dosegnu više iznose.

Proslavljena 45-godišnja glumica tako nam je pokazala koliko udobni i topli džemperi mogu biti praktični, posebno kada dolaze u nijansama smeđe koje se tako lako usklađuju sa svim ostalim komadima.

Ništa bez udobnih balerinki

Kako bi zaokružila svoj casual outfit, Katie Holmes birala je balerinke u stilu Mary Jane, od kojih se već tjednima ne odvaja te samo jača njihovu ionako ogromnu popularnost u aktualnoj sezoni.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nosila ih je i nekoliko dana ranije, kada je stilizirala kombinaciju sa chic predimenzioniranim puloverom s tamnim i bijelim prugama nošenim preko klasične bijele majice.