preppy look

Vraćaju se omiljeni puloveri, a kraljica ulične mode nosi svoj uz hit torbu i balerinke iz kojih ne izlazi

30.09.2024 u 20:50

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes vječna je inspiracija za praktičnu i nosivu garderobu. Njezin stil odlikuju bezvremenski komadi vješto spojeni s trendi modom, a ono što ona pokaže u svom street style looku s dobrim razlogom brzo postaje vrući hit

Kada ste u nedoumici što odjenuti, uvijek je dobra ideja baciti pogled na modne kombinacije Katie Holmes jer uvijek zna na koje se niche it dizajnere ovog trenutka isplati baciti oko.

Prethodno je zastupala butik talijanske marke Yuni Buffa, održivi brend vanjske odjeće Marfa Stance i britanski brend ženske odjeće Me+Em. A ovog tjedna glumica, koja se proslavila ulogom u seriji 'Dawson’s Creek', dala je prednost ukrajinskom brendu Bevza.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Ulična moda s potpisom

Tako je Katie izašla na ulice New Yorka u jednom od svojih prepoznatljivih kompleta za slobodno vrijeme. A i ovog puta ležernom stajlingu uspjela je dati elegantan prizvuk zahvaljujući velikom džemperu s tamnoplavim i bijelim prugama preko klasične bijele majice. Glumica je udobnu ljetnu i jesensku kombinaciju upotpunila širokim vunenim hlačama u pješčanoj nijansi i cipelama od brušene kože u tamnoplavoj boji. Za dašak vibre iz 90-ih dodala je sunčane naočale u vintage stilu s narančasto obojenim staklima.

Kožna torba brenda Bevza

Stajling je upotpunila Bevzinom kožnom torbom boje slonovače, pravokutnim modelom s dugim naramenicama i luksuznim zlatnim detaljima. Chic torba stvorena za dnevne stajlinge prodaje se po cijeni od 755 eura i dovoljno je prostrana da u nju stanu sve brojne sitnice potrebne Njujorčanki koja je uvijek u pokretu.

  • +6
Vibi Venezia - balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Balerinke Vibi

Osim torbom, Katie je privukla pažnju izborom cipela. U jesen se ne odriče omiljenih joj Mary Jane balerinki, a jedni od najdražih su joj modeli Vibija. Plave baršunaste balerinke prodaju se po cijeni od 150 dolara i predstavljaju neosporno dobar spoj chica i udobnosti.