TRENDOVSKI ODABIR

Kraljica ulične mode pokleknula pred hit jaknom proljeća, koja stiže s potpisom popularnog high street brenda

09.03.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih, Katie Holmes nerijetko se može ugledati u komadima s potpisom pristupačnih high street brendova, a do sada je nebrojeno puta dokazala veliku naklonost koju gaji prema komadima španjolskog Manga

Ova kraljica ulične mode brzo je ugrabila komade iz Mangove novopokrenute linije Selection - capsule kolekcije koju ovaj popularni brend opisuje kao ‘posebnu odjeću za posebne trenutke’

Kao vjerna obožavateljica brenda iz grupacije Inditex, zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ do sada je stvorila impresivnu kolekciju komada s potpisom Manga, stoga ne čudi da ju je privukla i njegova posljednja kolekcija.

Usredotočena na kvalitetu i dugotrajnost svojih modnih ulova, Holmes ne krije koliko joj se svidio Mangov smeđi komplet od kože stvoren od plisirane suknje i bomber jakne iznošenog efekta.

Spomenutu suknju prošlog mjeseca nosila je u kombinaciji s bež džemperom i čizmama s potpeticom, a ovih dana ugledana je u bomber jakni iz Mangovog kompleta, također izrađenoj od stopostotne kože.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Vintage izgleda ova jakna, kao i slični modeli, posljednjih tjedana uvjerljivo dominiraju modnom scenom te ovog proljeća predstavlja trendovsku alternativu klasičnim, crnim modelima.

Trendovskom jaknom Holmes je nadopunila klasičnu kombinaciju traperica i majice hoodie, a i ovo izdanje zaokružila je svojim novim omiljenim tenisicama - modelom Nama s potpisom francuskog brenda Chloé.

  • +5
Smeđe jakne od kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo