STATEMENT KOMAD

Katie Holmes nije odoljela ovoj Mangovoj suknji, a jasno je i zašto

22.02.2023 u 12:45

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U svijetu slavnih najvećom obožavateljicom krpica s potpisom Manga pokazala se Katie Holmes, stoga ne čudi da je i posljednje izdanje začinila komadom ovog high street brenda iz Španjolske

Na zvijezdu serije ‘Dawson’s Creek’ uvijek se može računati kada govorimo o modi. Njezine lookove izvan dužnosti, nošene na ulicama New Yorka, ne samo da je lako rekreirati, već se često sastoje od komada zbog kojih nije potrebno duboko posegnuti u novčanik.

Poput brojnih poznatih trendseterica i Holmes obožava kombinirati skupocjene krpice s onima popularnih high street brendova. Njezinim omiljenom odabirom pokazali su se komadi iz bogate ponude španjolskog Manga, a i posljednjim izdanjem navedeno je dala do znanja.

Ova kraljica ulične mode, kako ju brojni nazivaju, već naveliko testira trendove koji će dominirati novom proljetnom sezonom, poput trenda plisiranih suknji čiju je kožnu verziju pronašla na policama Manga.

Smeđe boje i po cijeni od 270 EUR, ova suknja dužine midi pravi je statement komad, a njezin efektan izgled dodatno je naglasila kombiniranjem s neutralnim komadima poput sive majice sweatshirt stila i parom nabranih, crnih čizmi s četvrtastim potplatom.