NOVI USPJEH

Kreacija Juraja Zigmana osvanula na najvećoj pozornici Glastonbury festivala

02.07.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Ove nedjelje, na velikoj Pyramid pozornici festivala Glastonbury, nastupila je jedna od najvećih r'n'b zvijezdi današnjice, odjevena u kostim po mjeri s potpisom poznatog dizajnera iz Rijeke

SZA, jedna od najstreamanijih glazbenica na svijetu, postala je novom slavnom klijenticom Juraja Zigmana.

Riječki dizajner za 33- godišnju zvijezdu kreirao je upečatljivi kostim u smeđim tonovima s kojim se ove nedjelje pojavila na najvećoj pozornici festivala Glastonbury u Velikoj Britaniji.

  • +4
SZA na Glastonbury festivalu Izvor: Profimedia / Autor: Richard Isaac / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je njezin nastup, prema napisima svjetskih medija, neočekivano privukao mali broj posjetitelja, r'n'b zvijezda servirala je audiovizualni spektakl.

Nicki Minaj, Doja Cat, Beyonce, Christina Aguilera, Nelly Furtado samo su neka od impresivnih imena s kojim je dizajner Juraj Zigman do sada imao priliku surađivati na kreiranju izdanja na nastupe, kampanje, videospotove i dodjele prestižnih nagrada.

Ovih dana najavio je modni spektakl koji priprema u rodnoj Rijeci, nakon punih pet godina od svoje posljednje revije.

Svoju dugoočekivanu kolekciju predstavit će 4. srpnja u hali riječkog Exportdrva, a tek djelić onoga što će činiti njegovu impresivnu modnu priču, sačinjenu od više od 50 total lookova, prikazuju najavne fotografije koje je cijenjeni riječki dizajner i kostimograf snimio u suradnji sa Severinom.