SLATKI GUŠTI

Kulinarske radionice vrhunskih zagrebačkih slastičara

19.05.2014 u 16:10

Bionic
Reading

Ususret 3. izdanju najslađeg festivala u gradu Slatki gušti, koji će ove godine trajati od 26. svibnja do 01. lipnja, organizatori festivala odlučili su za sve slatkoljupce i vjerne posjetitelje sa Zrinjevca organizirati slatke kulinarske radionice koje će voditi najbolji slastičari u Zagrebu.

Radionice će se održati od 19. do 24. svibnja u prostorijama Centra za kulturu prehrane.

Tematike radionica:

Slatičarnica Vincek: 'Proljeće i voće' - voćne slastice
Slastičarnica Cukeraj: 'Od početka' – priprema osnovnih krema i tijesta
Slastičarnica M&M: 'Inspiracije za jedinstvene dekoracije' – dekoracija torti ticinom masom
Arijana Gambiraža, Restoran Vegehop: 'Raw how' – radionica sirovih slastica
Admir Karalić, Belcolade čokolada: '50 nijansi čokolade'– čokolada na sve načine
Tamara Novaković, blog Bite my Cake: 'Say cheese' – sir, sir i još malo isra!
Sve dodatne informacije, točan raspored održavanja radionica i cijene možete pogledati na www.slatki-gusti.com.