POSLASTICA IZ BIRKENSTOCKA

Kultne natikače nikada nisu izgledale bolje, a ni luksuznije

18.06.2024 u 13:28

  • +16

Birkenstock 1774

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Na službeni početak ljeta još čekamo, no duh sezone definitivno je u zraku: vrući dani, tople noći, ono što se čini kao bezgranična zabava i blaženstvo, uz nezaobilazne sandale brenda Birkenstock

Anatomsku obuću njemačkog brenda viđamo tijekom cijele godine i posvuda, no određeni modeli prikladniji su za određena godišnja doba. Uzmimo za primjer čuveni model Arizona čija popularnost strelovito raste upravo u ljetnoj sezoni.

'Eternal Sunshine' naziv je nove kolekcije Birkenstockove luksuzne linije 1774, a uz nove verzije modela Milano i Florida predvodi ju neponovljivi Arizona.

Kolekcijom, kao i pripadajućom kampanjom nastalom pred objektivom fotografkinje Clare Balzary, Birkenstock u biti odaje počast Los Angelesu, domu vječnog osjećaja ljeta.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

S najnovijom luksuznom linijom obuće, crpi inspiraciju iz gradske scene surfanja i dizajna interijera. Kao rezultat toga, susrećemo se s nekim prilično luksuznim verzijama omiljenih birkenstockica, s ukusnom tkanom rafijom i gornjim dijelom nalik mliječnom želeu. Sandale su zatim obojane u nijanse poput citrusno narančaste, limun žute, blijedo ružičaste i klasične crne, što ih čini još elegantnijima i dostojnijima ljetnih mjeseci.

Za sve ljubitelje ove bezvremenske obuće koji se pitaju, kolekcija Birkenstock 1774 bit će dostupna na web stranici brenda počevši od 20. lipnja, no to nije sve.

Drugo izdanje kolekcije 'Eternal Sunshine' stići će u kolovozu, a uključivat će nove verzije modela Madrid, Eliscu i Sylt. Svaki od njih ponovno je osmišljen s ukusnom glaziranom kožom i vječnim traperom.

sve osim nogometa

Učitavanje...