jednako stylish

Lejla Filipović ima savršenu alternativu bijelom t-shirtu

27.08.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Iako običan bijeli t-shirt apsolutno drži prvo mjesto kao osnova svakog ormara i kao komad koji sjajno pristaje uz sve modne komade, Lejla Filipović odlučila se poigrati s alternativnim rješenjem

Lejla Filipović po mišljenju mnogih jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a prolazne trendove rado spaja s klasičnim komadima koje rado nosi. Jedan od takvih je i običan jednostavan t-shirt kakvom se obično vraćamo u nedostatku kreativnijih ideja, a nerijetko se dogodi da su baš ti outfiti oni najbolji, a i najudobniji!

Bijele majice kratkih rukava mogu se kombinirati na pregršt načina, a sjajno izgledaju i u sportskim i u chic odjevnim kombinacijama. Iako je t-shirt bijele boje još uvijek omiljen komad svih trendsetterica, nekadašnja misica Lejla Filipović odlučila se za sivu majicu koja je sjajno pristajala njezinom outfitu za večernji izlazak.

Efektnu oversized majicu sive boje Filipović je nosila uz kratku bijelu suknju s velikom mašnom i upečatljive natikače britanske modne marke JW Anderson. Natikače na visoku potpeticu posebno su zanimljive zbog kombinacije trapera i zlatne kopče.

Baš poput bijele, siva majica kratkih rukava odličan je izbor za svaku priliku. Dobro stoji u ležernijim kombinacijama, ali se može nositi i uz svečaniju odjeću ako želite nešto opušteniji izgled.

boho chic

Jennifer Lopez u stilu 70-ih: Samt hlače itekako mogu biti laskave, a bijela majica je vječni komad

Pogledaj galeriju

Lejla Filipović svoja ljeta rado provodi u rodnom Dubrovniku, gdje uživa s obitelji i prijateljima. Kako provodi ljetne dane često pokazuje na društvenim mrežama, a sa suprugom Tarikom uživa u ljetnim avanturama i puni baterije za povratak u metropolu.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju