PIDŽAMA ZA VAN

Lejla Filipović ima savršenu kombinaciju za šetnju po Trstu

07.07.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Ono zašto većina ljubiteljica mode voli ljeto je što nam ono dopušta poveću dozu opuštenosti kada je o modnim kombinacijama riječ, a među to zasigurno spada i ovogodišnji najveći trend među trendsettericama - prugasti pidžama setovi koji su zaludili sve, pa i Lejlu Filipović

Da se odjeća iz spavaćih soba u potpunosti preselila na ulice shvatili smo ove godine kada su, osim satenskih negližea koji su postale omiljene haljine trendsetericama na raznim partyjima ili vjenčanjima, svi izgubili glavu za prugastim pidžama setovima.

Naravno, nije riječ o pravim pidžamama, već o setovima koji im nalikuju, a osim kombinacija dugih hlača i oversized košulja, koje su se nosile ovog proljeća, ljeto je idealno za kombinacije s kratkim hlačicama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Upravo takvu kombinaciju odabrala je naša bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, koja je proteklog vikenda 'skoknula' do Trsta. Za uživanje po Trstu pod visokim temperaturama idealnim se pokazao upravo pidžama set na plavo-bijele prugice.

Lejla je odabrala kombinaciju kratkih hlačica koje su dodatno izdužile njezine vitke noge, a ispod raskopčane košulje dugih rukava smjestila se jednostavna bijelaT-shirt potkošulja.

Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Za svoj izgled Lejla Filipović je dobila pregršt komplimenata, što i ne čudi, jer se savršeno uklopila u uličice Trsta gdje su nastale i neke od fotografija objavljene na njezinom Instagram profilu.