STAJLIŠ GOŠĆA

Na vjenčanju u Crnoj Gori: Lejla Filipović zablistala u modnom klasiku

03.06.2024 u 13:11

Bionic
Reading

U poznatom resortu u Herceg Novom, gdje je održano vjenčanje, Lejla Filipović i ovoga puta pokupila je brojne komplimente

Mala crna haljina, kažu stilisti, najbolji je izbor kad želite zablistati, no Lejla je u ovoj haljini famoznom lakoćom pokazala kako stil, elegancija i šarm čine dobitnu kombinaciju.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Mini haljina s puf rukavima i naglašenog struka jednostavno, ali efektno istaknula je njezinu prirodnu ljepotu i sklad, a Lejla je ovu kreaciju upotpunila sandalama s tankim remenčićima i raspuštenom valovitom frizurom, u skladu s vjenčanjem u suton na samoj obali Jadrana.

Satenska haljina u kojoj je Lejla pozirala u društvu supruga Tarika Filipovića nosi potpis njezinog omiljenog brenda ELFS.

Riječ je o haljini Belen iz aktualne kolekcije domaćeg dizajnerskog dvojca. Izrađena je od satena, ima spuštena ramena, a struk naglašava predimenzironiranim puf rukavima. Savršen je odabir za vjenčanja, proslave, maturalne zabave i partyje za sve koji žele minimalizam i eleganciju u jednom komadu. Lejla je svoju kombinaciju upotpunila clutch torbicom, a od nakita je izabrala samo jednostavne naušnice.

Haljine su i inače čest odabir lijepe Lejle te ih voli kombinirati uz čizme i kapute, ali i ženstveno i glamurozno u posebnim prilikama. Vjerna nekolicini brendova i dizajnera koje često nosi, voli boje, trendi uzorke i efektne detalje, ali često je imamo priliku vidjeti i u minimalističkim kombinacijama koje stiču njezin neponovljiv stil. Na svom je Instagramu objavila i najnoviju kombinaciju, a u komentarima su se nizali sami komplimenti.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL