14 GODINA MLAĐA DJEVOJKA:

'Leo je sjajan, ali me brine što će misliti o meni'

15.10.2013 u 08:58

Bionic
Reading

Nikada nije dugo bio sam između dvije veze i nerijetko je viđan s prekrasnim modelima. Ranije ove godine prekinuo je s modelom Victoria's Secreta Toni Garrn, a najnoviji ljubavni interes Leonarda DiCaprija je Kat Torres, 24-godišnja manekenka koja je izbrbljala novinarima da je u vezi sa slavnim glumcem

Lijepa plavuša je bivša miss Caieirasa, malog grada u Sao Paulu, a za jedan je brazilski časopis potvrdila da izlazi sa zvijezdom 'Velikog Gatsbyja'.


'Upoznala sam Lea u Cannesu. Boravili smo u istoj kući na festivalu', prenosi MailOnline.

Iako je par već fotografiran zajedno, Katiuscia Torres Soares, kako joj glasi pravo ime, iznenađena je time što su je paparazzi uspjeli snimiti s holivudskom zvijezdom.

'Stvarno ne znam kako su nas fotografi uspjeli snimiti jer smo dobro čuvani i nitko nam se ne može približiti', rekla je naivna plavuša.


Iako je potvrdila da je u vezi s DiCaprijem, ljepotica ne želi previše govoriti o njihovoj romansi.

'Leo je sjajan, ali me brine što će misliti o meni jer razgovaram s vama. Imamo sporazum da nikad ništa nećemo govoriti o našem odnosu. U Europi je to drugačije. Ljudi nas vide zajedno na mnogim mjestima, ali ne postavljaju pitanja.'

Torres je također otkrila da 38-godišnji DiCaprio jako štiti svoju privatnost, dodavši da ne voli da ga se fotografira.

DiCaprio je zadnji put viđen s Toni Garrn na US Openu početkom rujna, ali čini se da je veza već bila pri kraju te da je novu inspiraciju pronašao u 14 godina mlađoj brazilskoj ljepotici. Bio je u vezi s brazilskim modelom Gisele Bundchen četiri godine, a 2011. prekinuo je s modelom Bar Refaeli nakon gotovo šest godina turbulentnog odnosa.