na cvjetnom trgu

Ležeran look iz snova: Lejla Filipović u centru Zagreba u komadu koji svi obožavaju

05.10.2024 u 16:30

Bionic
Reading

Supruga Tarika Filipovića poznata je po svom modnom ukusu i outfitima vrijednima kopiranja, koji uvijek privuku veliku pozornost

Puloveri i dolčevite u dizajnu horizontalnih pruga plave i bijele boje odavno su must have komad u kolekcijama modnih zaljubljenica, koje dobro znaju da se u njega mogu pouzdati u bezbroj prigoda.

Koliko su praktični i svestrani danas je pokazala i Lejla Filipović, koja je na obilježavanju 25. Dana ružičaste vrpce u Zagrebu nosila stajling vrijedan kopiranja.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Popularna dolčevita i laskave traperice

Supruga Tarika Filipovića je na Cvjetnom trgu plijenila pozornost u ovoj popularnoj dolčeviti, koju obožavaju ljubiteljice minimalističkog stila i francuskog chica. Inače, u vrlo sličnom komadu nedavno je New Yorkom prošetala i kraljica ulične mode Katie Holmes.

Svoju hit dolčevitu uskladila je s trapericama visokog struka i ravnih nogavica, koje iznimno laskaju liniji izduživanjem nogu i ženstvenim oblikovanjem struka.

Svjetlija nijansa trapera pokazala se kao savršen odabir uz modro plavi baloner, ali i niske tenisice u efektnom spoju bijele, krem i crvene boje.

Ovaj pogođeni stajling Lejla Filipović je zaokružila Coccinella Shopper torbom DIDI u smeđoj nijansi te minimalističkim naušnicama, dok je kosu nosila raspuštenu.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia