TAKO SE TO RADI

Lijepa brineta sa zagrebačke špice ima fantastičan ljetni look: Haljina iz Zare i omiljene natikače

01.07.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Najpopularniji brend iz Inditex grupacije uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama popularnosti zahvaljujući svojim 'must have' komadima koji osvajaju ne samo privlačnim dizajnom već i pristupačnim cijenama

Haljine s potpisom Zare uvijek su veliki hit među zaljubljenicama u modu, a zahvaljujući svom trendi dizajnu izgledaju i puno skuplje nego što jesu.

Zagrebačka špica u znaku je nadahnutih modnih kombinacija, a kao i svake godine tijekom ljeta, najpoželjnija odjeća koja se nosi su lepršave haljine.

ULIČNA MODA

Ove su hit natikače preplavile zagrebačku špicu, nema tko ih ne nosi

Pogledaj galeriju

Fashionistice ih obožavaju te ih nose u najrazličitijim prigodama, pa fotografima nije promaknula lijepa brineta u efektnoj haljini boje neba.

Zarina haljina s američkim izrezom i ukrasnim resama, načinjena od ugodne kombinacije visokoze i poliamida, iznimno je ugodna za nošenje, a izgleda puno skuplje od 50 eura kolika joj je trenutačna cijena.

Minimalistička kreacije maksi duljine bez rukava odlična je ideja za ljetne vrućine, a odlično se sljubljuje s hit natikačama ravnih potplata kakve su već neko vrijeme apsolutni must have među zaljubljenicama u modu te su slične varijante dostupne u mnogim high street trgovinama.

Riječ je o Hermèsovom hit modelu načinjenom od kože univerzalnog dizajna koji je osvojio trendseterice. Udobne i lijepe idealne su za ljeto i posebno dobro izgledaju s npr. lepršavim hlačama, haljinama, suknjama, traperom...

Zgodna brineta sa zagrebačke špice ovaj je chic look dodatno nadogradila sunčanim naočalama retro stila, a make up i frizura bili su mladenački ležerni.