MODNO USKLAĐENI

Lijepa djevojka Brada Pitta ne robuje trendovima; lepršavu haljinicu nosi uz zanimljiv izbor obuće

08.07.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije pojavila su se brojna poznata lica, no svu pažnju ukrala je holivudska zvijezda Brad Pitt koji je stigao u društvu Ines de Ramon, svoje 26 godina mlađe djevojke

Dobro raspoloženi par držao se ze ruke i smiješio okupljenima, a ovo je ujedno i prvi put da se pojavljuju zajedno na nekom događaju, a da se pri tom ne skrivaju od fotografa. Par je u vezi od 2022. i svoju ljubav nisu javno demonstrirali – sve do sada.

Poznati oskarovac tim je povodom osvanuo u izdanju kojim je dominirala jedna od najpopularnijih nijansi sezone. Njegov ribarski šešir pepita uzorka, laganu jaknu i hlače, pa čak i tenisice brenda Converse tako je krasila maslac žuta, a ovoj hit nijansi u Pittovu izdanju, lijepa brineta parirala je pastelno plavom.

  • +9
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: David Davies / PA Images / Profimedia

Nju je istaknula minijaturnom haljinom dugih rukava pa vješto stilizirala upečatljivim dodacima. Ines de Ramon za život zarađuje dizajniranjem nakita, a izdanje za prvo javno pojavljivanje s Bradom Pittom istaknula je dugom zlatnom ogrlicom s privjeskom, uz sunčane naočale avijatičarskog stila koje su se pokazale njezinim omiljenim modelom.

I dok je jednom rukom pridržavala 60-godišnjeg oskarovca, u drugoj je držala sivu verziju torbice Peekaboo s potpisom modne kuće Fendi, da bi cjelokupno izdanje zaokružila čizmama.

Umjesto kakvog bajkerskog modela, kakvim posljednjih mjeseci gravitiraju fashionistice diljem svijeta, njezin odabir činio je povišeni chelsea model čizama s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

Otkrio je to detalj metalnih inicijala dizajnera, kao i crveno obojani potplat po kojemu je obuća s njegovim potpisom stekla svjetsku prepoznatljivost.

Pojavljivanje Brada Pitta na stazi Formule 1 ovoga vikenda donekle je očekivano jer trenutačno snima film od Formuli 1 i to baš u Velikoj Britaniji, no malo tko je pomislio da će mu društvu praviti lijepa crnka.

Film pod nazivom 'F1' koproduciraju britanski prvak u utrkama Lewis Hamilton i producent Top Guna, Jerry Bruckheimer, a režira ga redatelj filma 'Top Gun: Mavericka', Joseph Kosinski.