DEVA CASSEL

Lijepa kći Monice Bellucci prošetala modnom pistom i ukrala svu pozornost

11.07.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Dvije godine vjerna brendu Dolce & Gabbana, 17- godišnja Deva Cassel svojom pojavom uveličala je grandioznu modnu reviju talijanskog dvojca održanu na Siciliji

Kći bivšeg glumačkog para, Monice Bellucci i Vincenta Cassela, nastavlja graditi uspješnu karijeru modela. Ove je subote 17-godišnjakinja prošetala modnom pistom na Siciliji za talijanske dizajnere, Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu.

Deva Cassel paradirala je u korzetnoj haljini od tila sa izvezenom čipkom, kristalima i biserima, a iz prvih redova podršku joj je pružio dečko Luca Sandro i njezina slavna mama, talijanska diva Monica Bellucci.

Zgodna brineta s talijanskim brendom surađuje već dvije godine. Ne samo da nastupa kao zaštitno lice brenda u kampanjama parfema 'Dolce', već blista i na modnim revijama kuće. Prošlog kolovoza u teatralnoj haljini na cvjetiće zablistala je na spektakularnom showu talijanskog dvojca organiziranom u Veneciji. Podršku joj je i tada pružila slavna mama.

Alta Moda

Spektakularan show Dolce&Gabbane u Veneciji: Manekenke su na reviju pristizale u gondolama, a u publici nema tko nije bio

Pogledaj galeriju