odvažna letizia

Lijepa kraljica u minici razbija predrasude i prkosi svim pravilima

23.11.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia bila je počasna gošća na 34. dodjeli novinarskih nagrada održanoj u Madridu, a uvijek elegantna i dotjerana, ovaj je put plijenila pažnju hrabrim modnim odabirom

Nakon što se oprostila s karijerom novinarke i zasjela na španjolski tron kraljica Letizia napravila je značajan stilski odmak, mnogo smioniji od onog Kate Middleton, a brojni kritičari primijetili su da je njezin modni stil uzburkao kraljevske duhove.

Španjolska kraljica Letizia više puta bila je prozivana zbog smjelih modnih kombinacija, a njezin odabir za svečanu dodjelu novinarskih nagrada i ovaj put plijenio je posebnu pažnju javnosti. Budući da se radi o službenom pojavljivanju, odvažna Letizia neke je pomalo zatekla outfitom u znaku minijaturne dvobojne haljine iznad koljena.

Objavu dijeli @myfavouriteroyals

Zavodljiv primjerak haljine viđen na prelijepoj Letiziji činili su detalji poput presijavajuće i lepršave bijele tkanine u formi volana i baršunaste crne trake u ulozi debelih naramenica i ovratnika. Prema riječima modnih znalaca, riječ je o kreaciji s potpisom španjolske dizajnerice Terese Helbig koja datira iz 2008. godine.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog upečatljive haljine španjolska kraljica odlučila se voditi modnim pravilom 'manje je više' odabirom torbice clutch od crnog satena s potpisom dizajnera Felipea Varele i Pradinih cipela u špic lakiranog odsjaja. Po pitanju nakita, Letizia se odlučila za blještav prsten i naušnice kakve je imala priliku nositi na vjenčanju s prijestolonasljednikom, princem Felipeom u svibnju 2004. godine.

Kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, kraljica Letizia može si dopustiti i ovakvu modnu kombinaciju jer je laskavu titulu žene s najviše stila do sada puno puta opravdala.

  • +7
Kraljica Letizia u kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia