KOLEKCIJA 'DELIGHT'

Lijepi i nosivi: Ovi chic jesenski komadi sjajna su modna investicija

17.09.2024 u 13:13

  • +11

Nova DeLight kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danko Šimunović

Bionic
Reading

Trendi boje jeseni bordo i plava dominiraju u novoj DeLight kolekciji načinjenoj od prirodnih tkanina i besprijekornog dizajna

Jesensko vrijeme je kao stvoreno za slojevito odijevanje i oni istinski zaljubljenici u jesen zasigurno uživaju u biranju novih odjevnih kombinacija.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Upravo zato, poznati hrvatski brend DeLight donosi malo drugačiju jesen - obojanu najljepšim bojama i satkanu od najfinijih tkanina. Jesen ne mora biti tmurna i tamna, već itekako može prštati šarenilom i biti lijepa. Dokaz tome su nova DeLight odijela i sakoi koji se svojim upečatljivim izgledom, potpuno izdvajaju od očekivanog i pomalo dosadnog pa čak i depresivnog rujna.

Poslovna elegancija, klasika s blagim pomakom ka modernom i jednostavnost, epiteti su kojima se brend s ponosom diči.

SJAJNO JOJ PRISTAJE

Zvijezda 'Emily u Parizu' pokleknula pred najvećim trendom jeseni

Pogledaj galeriju

Nova kolekcija za jesen, na kojoj se vrijedno i predano radilo oduševit će svakoga tko svoje povjerenje pokloni ovom hrvatskom brendu.

Bordo i plava su definitivno boje koje će obilježiti ovu sezonu i na koje su svi svjetski brendovi ove jeseni stavili naglasak. Odijela od vunenih tkanja, svilene košulje, haljine od viskoze pa čak i traperice od pamuka i kašmira, sve se to može pronaći u novoj jesenskoj kolekciji.

Svaki komad iz kolekcije pažljivo izrađen s ciljem da izdrži zub vremena, kako u kvaliteti materijala i izradi tako i u pogledu stila i dizajna. Brend svojim klijenticama stoji na raspolaganju pri održavanju kupljenih komada u vidu korekcija, a s ciljem da svaki komad traje što duže, a jedna od stavki ponude je i šivanje po mjeri, što je danas rijetkost kod modnih brendova.

'Odijelo mora pristajati savršeno i uvijek ću težiti tome - da svaka žena koja uđe u moj dućan, izađe kao najbolja verzija sebe same. Puna samopouzdanja, kako i zaslužuje', kaže Ivan Friščić, dizajner, dugogodišnji stilist i vlasnik brenda.