GRECE GHANEM

Ludo hrabar stajling omiljene 50 plus modne ikone nikog ne može ostaviti ravnodušnim

02.03.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Omiljena 50 plus modna ikona iz dana u dan ima sve veću sljedbu na Instagramu, što nikoga ne čudi jer niže fantastične stajlinge kao od šale

Grece Ghanem već je neko vrijeme u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu jer s velikim guštom krši pravila odijevanja za zrelije dame.

Na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja, a njezine su modne kombinacije pravo nadahnuće bez obzira imate li 20 ili 50.

Tamne boje, klasični krojevi ili dosadne modne kombinacije nisu njezina 'šalica čaja' - ova pedeset plus modna influencerica rado čini neobične modne iskorake te potvrđuje svoju teoriju da dob ne treba definirati nečiji modni stil.

Kreativka koja živi modu rado je viđena i na Tjednu mode u Parizu te je bila itekako zapažena u genijalnom stajlingu koji potpisuje Dior.

  • +5
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kratki bolero i crne hlače s detaljima nadahnute su stilom toreadora, a ovaj je upečatljiv stajling Grece zaokružila trendi Diorovom torbom, stiletticama u kombinaciji s mrežastim čarapama i šeširićem.

Poseban šarm njezinom cool stajlingu dale su crne sunčane naočale u obliku srca.

'Dašak Španjolske u Parizu', 'Savršeno', 'Predivno', 'Toreador vibra', samo su se nizale pohvale u komentarima na račun ovog looka.