CARINE ROITFELD

Manje je uvijek više, a stajling ikone francuskog chica najbolji je dokaz

01.07.2024 u 20:31

Bionic
Reading

Carine Roitfeld, bivša modna urednica francuskog Voguea, spisateljica i nekadašnji model, bez sumnje je za mnoge personifikacija onog profinjenog i elegantnog pariškog modnog stila

Carine Roitfeld koja će ove godine proslaviti 70. rođendan, izaziva divljenje svojim modnim kombinacijama tako jednostavnim, a opet tako cool.

Legendarna brineta bila je magnet za poglede u chic izdanju u kojem je privlačila brojne poglede.

Za ovu prigodu Corine koja se i u sedmom desetljeću može pohvaliti besprijekornom figurom, za svoj je look na modnoj reviji Ashi Studio dobila samo pregršt pohvala.

  • +5
Carine Roitfeld Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia

Mala crna haljina je uvijek sjajno rješenje, a slavna Francuskinja je pronašla efektnu varijantu načinjenu od satiniranog prozračnog materijela, asimetričnog kroja i duljine do ispod koljena. Stajling kojem je nemoguće pronaći zamjerke podignula je pomalo neočekivano s bijelim salonkama stvorivši cool stajling vrijedan kopiranja.

ULIČNA MODA

Ove su hit natikače preplavile zagrebačku špicu, nema tko ih ne nosi

Pogledaj galeriju

Dulji bob i dramatično našminkane oči, njezin zaštitni znak, odlično su se uklopili i u ovaj outfit proslavljene modne ikone čiji stajlinzi uvijek uključuju i neodoljivu dozu rock buntovništva.

'Kada sam bila u cvijetu mladosti samo je nebo bilo granica. Sada sam malo manje divlja po pitanju odijevanja, no još uvijek se trudim istaknuti dozu rock'n'rolla', izjavila je 2019. godine u ranijem intervjuu za britanski Telegraph.