MAGNET ZA POGLEDE

Margot Robbie pokazala što je prirodna ljepota

15.01.2016 u 10:39

Bionic
Reading

Mlada glumica Margot Robbie već je sve osvojila predivnim stylinzima na crvenom tepihu, a da jako dobro zna kako kombinirati krpice, dokazuje i outfit u kojem je iz rodne Australije stigla u New York

I s minimalnim make upom i u casual stylingu glumica osvaja prirodnom ljepotom. Margot Robbie znala je da će je u New Yorku dočekati hladno vrijeme pa je lagani outfit s trendi boyfriend trapericama i espadrilama upotpunila toplim kaputom brenda Fay

Kaputi military stila s dvorednim kopčanjem jedan su od ovozimskih trendova koje su prigrlile mnoge slavne glumice, ali Margot Robbie odlično ga kombinira s klasičnim komadima.

Uz poderane traperice udobnog, ali laskavog kroja, atraktivna je glumica uparila crne espadrile Soludos s detaljima zatvorenog i otvorenog oka u zlatnom vezu. Teški kaput i lagane espadrile na prvi pogled ne slažu se najbolje, ali njoj se mora priznati da izgleda odlično.

Zgodna je glumica jednom prilikom rekla kako se ne osjeća posebno lijepom i kod kuće ima puno prijateljica koje smatra zgodnijima od sebe, a kad je u Americi, voli isprobavati razne brendove make-upa i odjeće.

Uz njezin dobar osjećaj za modu, bit će zanimljivo vidjeti što će odabrati za crveni tepih na nadolazećim Oscarima. Posljednji film u kojem je glumila, 'The Big Short', ima jednu nominaciju pa će sigurno dati sve od sebe da se istakne.