grčka princeza

Maria-Olympia i haljina koja stoji kao salivena: Ovaj model obožavali su supermodeli 90-ih

01.08.2024 u 09:15

Bionic
Reading

Grčka princeza Maria-Olympia slovi za jednu od najbolje odjevenih modernih aristokratkinja, a svoj besprijekoran stil još jednom je potvrdila zablistavši u ultra-chic slip haljini, modelu iz kakvog su nosili modeli 90-ih

Grčka aristokratkinja, princeza Maria-Olympia prisustvovala je predstavljanju suradnje princeze Marie-Chantal i Alice Naylor-Leyland u Southamptonu. Bilo je to vrlo chic druženje, okruženo bajkovitom kulisom ispunjenom cvjetnim aranžmanima, sofisticiranim ukrasima i elegantnim servisom za jelo.

A takva prilika zahtijevala je jednako chic i elegantnu haljinu, a Maria-Olympia tom je zadatku itekako dorasla. Naime, poznato je stilski besprijekoran ormar princeze Marie-Olympije od Grčke i Danske san svake ljubiteljice mode. A obzirom na to da je ova princeza prisustvovala svojoj prvoj couture reviji s 11 godina (Valentino u Rimu, ako se pitate), bilo je i više ni očekivano da će s vremenom postati ikona visoke mode.

  • +19
Princeze Maria-Olympia i Marie-Chantal Izvor: Profimedia / Autor: Jared Siskin / Getty images / Profimedia

Maria-Olympia, inače najstarije dijete princa Pavlosa i prijestolonasljedne princeze Marie-Chantal od Grčke, surađivala je brendovima kao što su Miu Miu i Aquazurra i hodala je modnom pistom za Saks Potts i Dolce & Gabbana, između ostalih. Ona je istinska muza modernog kraljevskog stila.

Za svoj najnoviji look, plavuša koja je nedavno postala zavodljiva brineta, odjenula je haljinu koja je desetljećima definirala odijevanje 'It' djevojaka - klasičnu satensku slip haljinu. Maria-Olympia, koja je nedavno napunila 28 godina, prisustvovala je predstavljanju suradnje svoje majke s Alice Naylor-Leyland koja se bavi kućnim potrepštinama noseći maksi haljinu naziva 'Georgina' čiji dizjan potpisuje Anna October. S nabranim gornjim dijelom, istaknutim dekolteom i tankim, špageta naramenicama te otvorenim leđima, ovaj delikatan modni komad, koji su obožavali modeli iz 90-ih, laskavo je pristajalo njezinoj silueti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

A čini se kako su slip, svilene haljine koje klize niz tijelo princezin omiljeni komad ovog ljeta. Naime, nedavno je povodom svog rođendana oduševila 'Flou svilenom midi haljinom eterične kuće Chloé, koju odobravaju cool djevojke, s dodatkom lepršavih rukava u obliku ogrtača.

'Voljela sam gledati svoju majku kako se sprema, a također i svoju baku s mamine strane. Bila sam opsjednuta odjećom i isprobavanjem njihovih stvari – toliko je mojih fotografija na kojima kao djevojčica koja nosim mamine visoke pete,' rekla je jednom prilikom za magazin Hello. A bilo da se radi o prvim redovima na modnim revijama ili posjećivanju najekskluzivnijih zabava u Londonu, stilski dotjerana aristokratkinja baš uvijek izgleda poput cool djevojke.

A GDJE JE VICTORIA?

Poznati pohrlili na Wimbledon: Baš svi su htjeli fotku s Beckhamom

Pogledaj galeriju