TKO BI JOJ ODOLIO?

Marijana Batinić, domaćica s frizom Julije Timošenko

30.11.2012 u 18:21

Bionic
Reading

Poznate Splićanke pohrlile su u novootvoreni bar specijaliziran za čajne napitke. Žedne posjetiteljice posluživala je Marijana Batinić koja je u ulozi domaćice izgledala odlično

Bubbletea24 – inovativan njemački koncept bara s organskim čajevima baziranim na prirodnim sastojcima s dodatkom bobica Boba pops otvorio je svoja vrata u Splitu. Na otvaranju su se okupili brojni ljubitelji ovog napitka.

Među prvima su, odmah nakon otvaranja, ponudu čajeva isprobale poznate Splićanke Nataša Bebić, Ana Čagalj i Kristina Đanić, koje je za njih i ostale uzvanike pripremala domaćica Marijana Batinić, a svi su zajedno uživali u zabavnom programu i akrobacijama u izvedbi članova splitske udruge Hram.

Kako i priliči ulozi domaćice, Marijana Batinić odjenula se nenametljivo i odmjereno, a istovremeno je uspjela biti zamijećena. Odabrala je smeđe trapez hlače, bijelu košulju i kratki bež kaputić, a svemu je poseban štih dala tradicionalnom frizurom – pletenicom omotanom oko glave koju je proslavila bivša ukrajinska političarka Julija Timošenko. Kojoj bolje stoji, procijenite sami.