idealan za prijelaz

Meghan Markle kao princeza Charlene: Ovaj udoban komad hit je među aristokratkinjama

10.09.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za laskavim komadom uz koji ne morate brinuti o detaljima svoje figure i znate da ćete u njemu izgledati neopisivo chic, teško ćete pronaći išta bolje od kombinezona

Sa svim pogodnostima hlača i haljine u jednom komadu, kombinezoni su zasluženo iz sezone u sezonu među najtraženijim odjevnim predmetima, pogotovo zato što se nose od proljeća pa sve do najhladnijih zimskih dana.

Posebno su poželjni u prijelaznom periodu, koji nam slijedi u narednim tjednima, kada se vrlo izazovno obući u kombinaciju u kojoj ćete biti od jutra do mraka.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Kombinezoni za prijelazno razdoblje

No, sa svestranim kombinezonom nećete imati problema - izvrsno pristaje uz svaku jaknu ili sako, ali i svaki tip obuće - od modernih tenisica za cool look, do udobnih balerinki ili slingback cipela za outfit koji je oličenje francuskog chica.

Njegovu ljepotu prepoznala je i Meghan Markle, koja se u slavnom književnom klubu Oprah Winfrey pojavila u crnom kombinezonu visoke kragne i gumbića nalik košulji, obogaćenog remenom oko struka te udobnih širokih nogavica.

Meghan Markle u chic izdanju poput princeze Charlene

Vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja stajling je podignula minimalističkim zlatnim naušnicama i tankom ogrlicom, a kosu je svezala u prepoznatljivu opuštenu, nisku punđu.

Odabirom kombinezona za ovu prigodu samo je potvrdila o koliko se popularnom komadu radi, a isto je učinila i monegaška princeza Charlene koja je u njima blistala proteklog vikenda.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Naime, na dva događaja pojavila se u dva različita kombinezona - jednim u kontrastnim tonovima s potpisom Diane von Furstenberg, i drugim u ćarko crvenim tonovima u kojima nije mogla proći nezamijećeno.

njezina djevojačka oaza

Zavirite u kuću u kojoj je nekad živjela Meghan Markle

Pogledaj galeriju