glamurozno izdanje

Zrinka Cvitešić oduševila na crvenom tepihu: Chic kombinezon i hit sandale pun su pogodak

05.09.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Na gala večeri večer prije memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića okupila su se brojna poznata lica domaće scene i hrvatskog sporta

Zrinka Cvitešić nikome nije mogla promaknuti u još jednom glamuroznom izdanju, blistajući u all black kombinaciji koja je laskala njenoj figuri.

Proslavljena hrvatska glumica odabrala je minimalistički outfit za ovu posebnu gala večeri uoči utakmice u spomena na tragično preminulog košarkaša Dražena Petrovića.

Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Zrinka Cvitešić u trendi kombinezonu na crvenom tepihu

U bluzi V-izreza Zrinka je izgledala vrlo ženstveno, a crni kombinezon širokih nogavica pokazao se kao pun pogodak. Osim što široke nogavice izdužuju siluetu, iznimno su laskave za cijelu liniju te djeluju vrlo otmjeno i chic, a domaća glumica svjetskog renomea birala model brenda Michael Kors.

Da ih se može nositi čak i na crvenom tepihu, glumica nam je jasno dala do znanja, a trik je u - odabiru obuće.

I dok ćete ovakve hlače lakoćom nositi od ureda do šetnji gradom u spoju s balerinkama ili tenisicama, za svečanije prigode sve što vam treba su elegantne sandale s remenčićima i povišenom petom, koje su jedne od najpoželjnijih u proteklim mjesecima.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Osim glamuroznim cipelama, Zrinka Cvitešić stajling je nadopunila crnom torbicom i senzualnim crvenim ružem, dok je kosu prebacila na jednu stranu i sve začinila malim srebrnim naušnicama.

  • +43
Gala večera povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo