ODLAZAK SA STILOM

Melania Trump u crnini napustila Bijelu kuću: Posljednje izdanje u ulozi prve dame Amerike

20.01.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Još uvijek aktualna prva dama Amerike Melania Trump posljednji je put prošetala južnim travnjakom Bijele kuće uoči odlaska predsjedničkim avionom u svoj novi dom, floridsku rezidenciju Mar-a-Lago u Miamiju

Uoči svečane inauguracije, kojom će Joe Biden službeno postati novim predsjednikom SAD-a, Donald i Melania Trump napustili su prostorije Bijele kuće zaputivši se do Marine One helikoptera koji ih je očekivao na južnom travnjaku.

Okupljenu vojsku fotoreportera par je nakratko pozdravio, a uvijek besprijekorno dotjerana Melania Trump od svoje uloge prve dame Amerike oprostila se u elegantnom, crnom izdanju.

  • +11
Melania Trump odlazi iz BIjele kuće Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Uz pripijenu haljinu Dolce & Gabbana nosila je kratki bolero s potpisom Chanela koji je imao detalje srebrnih gumba, a i ovoga puta ostala je vjerna svojim omiljenim, skupocjenim dodacima - torbici Birkin s potpisom francuske luksuzne kuće Hermes i lakiranim salonkama Christiana Louboutina.

Ugledavši ju u spomenutom izdanju, javnosti nije dugo trebalo da ga usporede s danas kultnim svjetlo plavim izdanjem s potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena u kakvom se pojavila na suprugovoj inauguraciji 2017. godine.

Kao i tada, Melania je posljednje izdanje u ulozi prve dame Amerike začinila parom visokih rukavica uz frizuru elegantne punđe.

Trumpovi su već jasno dali do znanja da se neće pojaviti na samoj ceremoniji inauguracije na kojoj će Joe Biden i službeno postati 46. američki predsjednik, a posljednji koji je takvo što napravio i nije se pojavio na zakletvi nasljednika bio je prije nekih 150 godina Andrew Johnson.