ZAVODLJIVA KREACIJA

Mirtu Šurjak u izazovnoj crnoj haljini s velikim prorezom nemoguće je ne zapaziti

30.08.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Mirta Šurjak vodila je svečano otvaranje Europskog prvenstva u vaterpolu u Spaladium Areni u Splitu u društvu Ivana Doriana Molnara, a njezin je stajling, kao i uvijek, izazvao veliko zanimanje

Atraktivna Dalmatinka itekako zna kako se privlače pogledi pa je i za tu svečanu prigodu odabrala izazovnu haljinu koja naglašava liniju tijela.

Kreacija s velikim rasporkom i ukrasnim ovratnikom sa zakovicama istaknula je noge, a ovaj zavodljivi stajling Mirta je nadogradila sandalama na visoku petu i kosom podignutom u visoki rep, kako to često nose Ariana Grande ili Jennifer Lopez.

Komplimenti na društvenim mrežama ni ovoga puta nisu izostali, a neki su se u komentarima prisjetili i njezinog proslavljenog crvenog sakoa.

Naime njezin stajling za utakmicu između Hajduka i Villarreala izazvao je veliko zanimanje medija i brojne komentare. Po završetku utakmice HRT-ova sportska novinarka obavljala je svoj zadatak i prikupljala izjave igrača i trenera, a pritom joj je najveći problem zadavao outfit.

  • +9
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Mirta je intervjuirajući nogometaše Hajduka nakon poraza posve neočekivano postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Odjevena u traperice visokog struka i pripijenu bijelu majicu koja je otkrivala dubok dekolte i struk te ogrnuta kratkim crvenim sakoom, dugokosa Splićanka je kao i uvijek bila u središtu pozornosti.

No njezine muke krenule su u javljanju uživo, kada je neprestano namještala ovratnik sakoa i uporno pokušavala staviti svoje obline u prvi plan. Iako se nije dala smesti te je pozorno slušala i postavljala nova pitanja svojim sugovornicima, Mirta nije ostala mirna te se vrpoljila sve do kraja javljanja.

Dakako, komentara nije manjkalo, a o tome govore bezbrojni isječci na TikToku te kadrovi koji su se širili grupama na What'sAppu.