odmor nakon posla

Mnogi je nisu prepoznali: Zendaya odbacila glamur i uskočila u ležeran stajling

28.07.2024 u 22:17

  • +6

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon niza blistavih crvenih tepiha i ekskluzivnih događanja, Zendaya se odmara od svjetla reflektora. Hollywood je zamijenila zapadnim Londonom, na neko vrijeme odbacivši glamur i uskočivši u ležernu odjeću

Nakon dugo vremena Zendaya ne promovira nikakav film seriju ili neku vrstu plaćenog partnerstva s brendom vode.

Hollywood zamijenila Londonom

Umjesto toga glumica uživa u slobodnom vremenu koje provodi u zapadnom Londonu gdje živi s dečkom Tomom Hollandom. Par je viđen kako uživa u uobičajenim stvarima, kao što je jedenje pizza u lokalnim gastro pubovima, šetanje pasa Richmond Parkom i kupovanje u supermarketu.

Zendaya je ove je godine pokazala neke od najupečatljivijih kreacija te bila apsolutna vladarica brojnih crvenih tepiha. Tako je zahvaljujući filmu 'Challengers' u modnom svijetu pokrenut novi modni pravac s odjećom inspiriranom teniskom estetikom. No, jedna od najpoznatijih žena na svijetu sav taj glamur je odbacila i prigrlila svakodnevnu ležernost. Naravno, i to je učinila s puno stila.

pun pogodak

Kad smo pomislili da ne može bolje, odjenula je najljepši bijeli kombinezon

Pogledaj galeriju

Ležeran stajling

Snimljena je tako kako razgledava štandove na tržnici Notting Hill u skraćenoj majici bez rukava brenda Agolde, hlačama s potpisom Beare Park, Bottega Veneta mrežastim balerinkama i minijaturnoj Louis Vuitton torbi. I uspjela izgledati sjajno, iako je mnogi obožavatelji na prvi pogled nisu prepoznali.