PRINCEZA OD WALESA

Modna ikona: Kate Middleton oličenje je elegancije u boji koju ili volite ili ne

08.09.2023 u 17:22

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Dobro je poznato kako je jedna od najpopularnijih članica engleske kraljevske obitelji modna ikona čiji su modni izbori redovito na meti brojnih fashionistica i to ne samo na Otoku

Lijepa brineta koja će jednoga dana postati i kraljicom kad njezin suprug princ William naslijedi englesko prijestolje, kad se radi o modi ne zna za greške.

Princ William i Kate danas su obilježili prvu godišnjicu smrti kraljice Elizabete II malom privatnom službom u katedrali u Walesu.

Sjajno je izdanje servirala i prilikom obilježavanja smrti Elizabete II, najdugovječnije engleske vladarice koja je preminula prošle godine.

sportski look

Ona je elegantna i u trenirci: Kate Middleton u izdanju koje ne viđamo gotovo nikad

Pogledaj galeriju

Princ i princeza od Walesa otputovali su u katedralu St Davids u Pembrokeshireu - točno godinu dana otkako je najdugovječniji monarhinja preminula u Balmoralu u dobi od 96 godina.

Majka troje djece ponovno je bila oličenje elegancije u boji burgundca koja je jedna od onih nijansi oko koje se uvijek lome koplja jer ne pristaje dobro svima.

Kate je izgledala prelijepo u kaputu-haljini koja prati figuru upravo u toj boji, a riječ je o ženstvenoj kreaciji luksuznog brenda Eponine. Stajling je zaokružila elegantnim šeširom (Sahar Millinery), te je ovu modnu kombinaciju upotpunila štiklama od brušene kože Gianvita Rossija koje je nosila i u prijašnjim prigodama i odgovarajućim clutchem savršeno usklađenim s ostatkom stajlinga.

Naravno, dala je i suptilan znak u počast bake svog supruga posebnim izborom nakita. Nosila je kraljičine dragocjene biserne naušnice, poznate kao 'srebrne jubilarne biserne naušnice' koje imaju dijamantni klin pričvršćen na biser ovalnog oblika.

Inače, ovaj divni kaput ukrašen zlatnim detaljima, 41-godišnjakinja je već nosila prilikom izdvedbi božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji u Londonu prošle godine, dok je naušnice nosila kako bi odala počast preminuloj kraljici i prije, uključujući nedjeljnu misu 2020. godine. Elegantna punđa i odličan make up odlično su se uklopile u ovo besprijekorno izdanje lijepe princeze.