NE GRIJEŠI

Modni minimalizam lijepe glumice: Jennifer Aniston ne odustaje od svoje dobitne formule

21.09.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Omiljena glumica iz kultne serije 'Prijatelji' dobro je poznata po svojoj ljubavi prema klasičnim modnim rješenjima, a među njezinim najdražim komadima svakako su crne haljine

Lijepa Jennifer Aniston po pitanju modne nikad ne griješi te za večernje i dnevne prigode igra na kartu modnog minimalizma.

Slavnu glumicu, koja se proslavila kao šarmantna Rachel iz 'Prijatelja', najčešće se može u vidjeti u neutralnim bojama, a dobro je poznata i kao velika ljubiteljica crnih modnih kombinacija koje joj ističu svijetlu kosu i plave oči.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Jennifer je i na dodjeli nagrada Emmy, koja je ove godine održana u posve drukčijim uvjetima zbog globalne pandemije te je izostao klasični crveni tepih, pokazala svoj istančani ukus u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj haljini slip kroja.

Crna haljina bez rukava koja prati liniju tijela zgodnoj je Jenn pristajala kao salivena, a kao savršen modni dodatak nosila je statament ogrlicu i odgovarajuću narukvicu.

Kosa stilizirana u blage uvojke i diskretan make up odlično su zaokružili ovo besprijekorno modno izdanje atraktivne Jennifer.

Inače, lijepa glumica nosila je crnu haljinu i u siječnju na dodjeli nagrada Zlatni globus, a tad je zablistala u glamuroznoj kreaciji s potpisom Diora.

Serije 'Nasljeđe', 'Schitt's Cree' i 'Čuvari' dominirale su ovogodišnjom dodjelom nagrada Emmy koja se zbog koronavirusa preselila u virtualni svijet i odisala kućnom atmosferom, ponudivši zvijezdama priliku da iz glamuroznih toaleta i smokinga uskoče u pidžame i trenirke.

Uoči dodjele ovih prestižnih TV nagrada Jennifer Aniston je na svoj Instagram postavila fotografiju s maskom i u kućnom izdanju.