NE MOŽEMO ODLUČITI

Modni promašaj ili pun pogodak? Teško je reći

08.07.2014 u 11:50

Emma Watson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Emma Watson nikada se nije bojala riskirati kada je u pitanju odjeća, a svojom zanimljivom haljinicom na modnoj reviji Christian Dior Haute Couture za jesen / zimu 2014. privlačila je svu pažnju na sebe

Britanska glumica Emma Watson stigla je u Pariz povodom modne revije Christiana Diora, a njezina pojava u modnoj meki jednostavno nije mogla proći nezapaženo. Odjevena u asimetričnu crno-bijelu haljinu na jedno rame, Emma je otkrila vitke noge. I dok je nekima ova zanimljiva haljinica bila pun pogodak, drugima se njen odabir baš i nije svidio.

Kako god, mnogi će se složiti u mišljenju da je Emmin stajling bio itekako upečatljiv. Crno-bijela haljinica bila je načinjena od dva sloja - i dok je gornji dio krasila crna slojevita tkanina, donji je bio proziran, na točkice, ispod kojega se nazirala bijela tkanina.

Osim toga, haljina je bila takvog kroja da se stvarao dojam kao da se otkopčala te da klizi niz Emmino tijelo. Uz neobičnu haljinu, glumica je kombinirala jednako tako upečatljive cipele s Diorovim potpisom.