STIGLA U VENECIJU

Monica Bellucci plijenila elegancijom u bijelom, a svu pozornost ukrala je ovim dodatkom

28.08.2024 u 11:18

  • +5

Monica Bellucci i Tim Burton

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Novo, 81. izdanje Filmskog festivala u Veneciji ove srijede obilježit će svečana premijera nastavka kultnog filma Tima Burtona iz 1988. godine

U središtu pozornosti, ali izvan konkurencije je 'Beetlejuice Beetlejuice', dugo iščekivani nastavak kultnog klasika Tima Burtona koji otvara festival u srijedu, s Michaelom Keatonom, Catherine O'Hara i Winonom Ryder koji su utjelovili svoje izvorne uloge.

Slavni redatelj već je stigao u Veneciju u društvu partnerice i zvijezde svog novog filma Monice Bellucci.

Talijanska diva posljednjih godina rijetko se skida iz crnih komada koje redovito nosi od glave do pete, no za dolazak u Veneciju učinila je iznimku.

Uoči hoda crvenim tepihom u večernjim satima, 59- godišnja Bellucci plijenila je elegancijom u bijelom odijelu sastavljenom od dugog sakoa i visoko strukiranih hlača sa širokim nogavicama.

Omiljenu crnu boju ovoga puta istaknula je s par komada - velikim sunčanim naočalama i običnom košuljom utisnutom u hlače elegantnog odijela.

Jedinstvena torbica ukrala pozornost

Njezin cjelokupan stajling potpisuje dizajner Olivier Rousteing na čelu francuske modne kuće Balmain, a njegovim glavnim protagonistom postao je model skulpturalne ručne torbice sa zlatnim detaljima.

Riječ je o modelu Balmainove torbice Jolie Madame, u web trgovini brenda dostupnom u mnoštvo verzija i veličina, ali ne i u potpuno bijeloj verziji s kakvom je uočena Monica.

Za ovo izdanje talijanske dive pobrinula se stilistica Barbara Baumel, čije slavne klijentice čine i dame poput francuske glumice Eve Green i Laetite Caste.