PRVA DAMA FRANCUSKE

Monokromatska elegancija: Brigitte Macron nastavlja svoj briljantni modni niz

27.06.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron dobro je poznata po svojim elegantnim izdanjima, a kad je u pitanju stil drži se svoje isprobane modne formule od koje gotovo nikad ne odstupa

Minimalizam, jednostavne i pročišćene linije, dobro odabrani modni detalji i krojevi koji laskaju njezinoj figuri osnovna su pravila odijevanja kojih se pridržava supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Francuska prva dama ne krije kako je velika zaljubljenica u modu, a kad je u pitanju stil doista ne zna za greške.

Brigitte Macron rijetko kad se može vidjeti u odjeći s uzorcima pa se najradije drži klasičnih modnih rješenja poput plave, crne, sive, bež, crvene...

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Nakon što je povodom obilježavanja Dana glazbe, odnosno 'Fete de La Musique', mnoge iznenadila modnim iskorakom u hudici, bijelom sakou i tenisicama, Brigitte se ponovno vratila svojim standardnim modnim izdanjima.

Uvijek odlično odjevena supruga francuskog predsjednika ponovno je modno briljirala i prilikom glasovanja na regionalnim izborima u Le Touquetu u tamnoplavoj monokromatskoj kombinaciji.

  • +2
Brigitte i Emmanuel Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zanimljiva kratka jakna s asimetričnim patent zatvaračem nadahnuta bajkerskom jaknom, pripijene traperice i stilettice od brušene kože sjajno su istaknuli vitku figuru francuske prve dame.

Prepoznatljiv bob i moćna kožna torba odlično su se uklopili u ovaj elegantni stajling Brigitte Macron.