MODNE BLIZANKE

Može li slađe? Zbog ovog su svi gledali u švedsku princezu Victoriju i njezinu kćerkicu

27.10.2020 u 09:04

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa buduća švedska kraljica Victoria i njezina kći Estelle postale su glavne zvijezde svečanog otvaranja zlatnog mosta Slussbron u Stockholmu

Iako su se posljednjih mjeseci pripadnici skandinavske monarhije zatvorili u svoje dvorce uslijed pandemije koronavirusa, svečano otvaranje zlatnog mosta Slussbron u glavnom gradu Švedske bio je dovoljan povod budućoj kraljici Victoriji za pojavljivanje u javnosti u društvu osmogodišnje kćeri, princeze Estelle.

  • +8
Švedska princeza Victoria i njezina kćerka Estelle Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan NACKSTRAND / AFP / Profimedia

Uz gradske čelnike i brojne mališane, buduća švedska kraljica s kćeri je prerezala vrpcu i na taj način otvorila most u Stockholmu, a navedenim povodom pripadnice skandinavske monarhije uspjele su zablistati u modno usklađenim izdanjima.

Poput brojnih svjetskih trendseterica, švedska krunska princeza Victoria također nije odoljela modnom trendu nošenja komada identičnog tona od glave do pete. Njezin odabir činila je boja devine dlake koju je uz dolčevitu, hlače širokih nogavica i model visokih gležnjača u špic naglasila modelom kaputa koji nikad ne izlazi iz mode.

Riječ je o modelu s potpisom talijanske modne kuće Max Mara, koji je s godinama staža na modnoj sceni postao neupitan klasik i predmetom žudnje brojnih zaljubljenica u modu, a poput majke, osmogodišnja princeza Estelle na svečanom otvaranju mosta u Stockholmu osvanula je u kaputu boje devine dlake u kombinaciji s crnim komadima.