U VJEČNOM BALONERU

Uma Thurman oduševila netipičnim odabirom za crveni tepih

18.05.2024 u 20:26

  • +7

Uma Thurman

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / SIPA PRESS / COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

S dramom 'Oh, Canada', muza redatelja Quentina Tarantina stigla je na novo izdanje Filmskog festivala u Cannesu

Nakon što je sredinom travnja proslavila 30. obljetnicu filma 'Pakleni šund' i ovog svibnja postala dijelom glamurozne Met Gale, zvijezda Tarantinovih filmova stigla je u Cannes.

Na novom izdanju festivala promovira novi projekt, dramu 'Oh, Canada' redatelja Paula Schradera, u kojoj glumi uz bok Richardu Gereu.

Poput 74- godišnjeg kolege, na svečanoj premijeri izazvala je posebnu pozornost, što joj je pošlo za rukom odabirom netipičnog komada za crveni tepih.

Kremastu haljinu satenskog sjaja, sa lađa izrezom ovratnika i raskošnim donjim dijelom, 54- godišnja Thurman nosila je uz dugi baloner gotovo identične nijanse.

Za njezino cjelokupno izdanje pobrinuo se dizajner Daniel Lee na čelu britanskog brenda Burberry, kojeg je upravo baloner proslavio više nego i jedan drugi komad.

Zvijezda Tarantinovih filmova s puno stila isfurala ga je na crvenom tepihu, a odlukom o njegovom nošenju podsjetila je na modni potez kanadske glazbene dive Celine Dion na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja.

Na pozornici u Los Angelesu, Dion se pojavila u kaputu senf žute boje kojeg, poput ružičaste haljine kakvu je nosila, potpisuje talijanski Valentino.

  • +4
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia