laura dern

Na ove čizme ne smijete zaboraviti: Bile su ogroman hit prošle sezone, a nose se i sada

03.10.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Efektne kaubojske čizme nose se i ove sezone! Mnogima omiljeni trend jeseni 2023. itekako je aktualan i dalje, a to je potvrdila i slavna oscarovka

Sezona čizama u punom je jeku. Visoki kožni modeli već su se prometnuli u najpoželjnije, no ako želite nešto malo drugačije, glumica Laura Dern pokazala je i da na jedne vrlo popularne čizme iz prošle sezone nikako ne smijemo zaboraviti.

Slavna oscarovka u kaubojskim čizmama

Zvijezda serije 'Male laži' i filma 'Priča o braku', za koji je 2020. osvojila svoj prvi Oscar, osvanula je u kaubojskim čizmama. Upravo one bile su jedan od najpopularnijih trendova prošle sezone, a čini se kako bi visoko na listi najtraženijih mogle biti i ove jeseni.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Laure Dern briljantno ih je uskladila s ostatkom efektnog outfita. Nosila je jarko ružičastu dolčevitu ispod dojmljive košulja haljine u crnoj boji i duljine do gležnjeva.

Laura Dern Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovu haljinu, kao stvorenu za hladnije doba godine, upotpunila je upečatljivim remenom srebrnih western motiva, koji su besprijekorno pristajali njenim kaubojskim čizmama.

Odabrala je model brenda Tecovas po cijeni od 312 eura u crnoj boji sa sivim detaljima i udobne niske pete te pokazala kako je njihov spoj s jesenskim haljinama zaista dobitna kombinacija vrijedna kopiranja.

Osim toga, možete ih nositi i s trendi boho suknjama i haljina, ispod čijeg će se eteričnog dizajna nazirati kao pravi statement komad, a možete i replicirati nostalgičnu modu 2000-ih i obuti ih preko uskih traperica.

Kelly Rutherford

Omiljena ikona stila s razlogom je odabrala ovaj kaput i čizme: Ovi modeli nose se godinama

Pogledaj galeriju