DOBITNI MODELI

Pronašli smo visoke čizme koje ćete obožavati: Ne šire listove i figuri daruju potrebne centimetre

29.09.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Ponekad je teško pronaći idealan par visokih čizama koji nas neće činiti vizualno nižima i širiti listove nogu, no omiljeni high street brendovi ove sezone potrudili su se da dobitnih modela nimalo ne manjka

Sezoni sandala došao je kraj, a dolaskom prvih dana jeseni idealno je vrijeme za razmišljanje o toploj obući u kojoj ćete provesti naredne mjesece.

Kao što su sandale sinonim za ljeto, čizme su jedan od glavnih simbola jesensko-zimske sezone.

Iz dana u dan na police trgovina ne prestaju stizati neki njihovi novi modeli, poput primjeraka koji sežu do koljena, kakve niže žene nerijetko izbjegavaju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U odnosu na modele koji sežu do gležnja, visoki primjerci čizama izazovniji su za nošenje. Pojedine dame izbjegavaju ih zbog neudobnosti ili zato što se čini da im proširuju listove.

Niže žene i/ili one sa širim potkoljenicama ove sezone, međutim, imaju razlog za zadovoljstvo. Brojni brendovi potrudili su se ponuditi modele visokih čizama koji osiguravaju laskav dojam u stajlinzima, a ovo su neki od njih.

  • +4
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme s visokom petom za dodatne centimetre

Niske žene uvijek su u potrazi za čizmama koje im neće vizualno oduzeti centimetre. Ovosezonski modeli na visoku petu, osim što su vrlo udobni, idealni su za sve prilike i pristaju uz gotovo svaki look. S druge strane, savršena su opcija za žene sa širim potkoljenicama jer potpetica podiže nogu i stanjuje ju, a širina čizme omogućuje udobnost.

Ravne čizme do koljena: Udobnost pri svakom koraku

Ako niste ljubiteljica štikli ili se u njima ne osjećate ugodno, ne brinite - peta nije jedina stvar zbog koje se osjećamo višima, jer struktura i oblik čizme također su bitni detalji.

Visoke čizme u kaubojskom stilu

Ako poželite napraviti odmak od klasičnih opcija, isplati se obratiti pozornost na modele u duhu mode Divljeg zapada, kakvi će nesumnjivo dominirati i ove hladne sezone.

Osim toga, većina modela kaubojki dovoljno je udobna i široka kako biste se osjećali ugodno pri svakom koraku. Ove čizme, osim što imaju vrlo poseban dizajn, savršene su za nošenje uz haljine, suknje, traperice i praktički sve vrste odjevnih predmeta u kojima se ugodno osjećate.