jesenski trendovi

Šefica Zare već nosi čizme koje će se razgrabiti

02.10.2024 u 11:54

Bionic
Reading

Kada je riječ o najvećem trendu cipela za ovu sezonu, teško da je i jedan snažniji od visokih čizama. Čini se da ni jedne sezone do sada nisu bile tako sofisticirane, a to potvrđuje i sama Marta Ortega, prva šefica Zare, svojim stajlingom u Pariz

Ovih dana sav modni svijet slio se na ulice Pariza povodom Tjedna mode u Parizu. Takav veliki modni događaj nije propustila ni Marta Ortega, jaka snaga španjolske tvrtke Inditex.

Suradnja Zare i Stefana Pilatija

Tjedan mode u Parizu poslužio je popularnom španjolskom brendu Zari da službeno predstavi suradnju sa Stefanom Pilatijem, dajući dojmljiv sneak peak odjevnih komada koji će biti dio ove ekskluzivne kolekcije koja na odabrana tržišta stiže 3. listopada.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A uz to, sama Marta Ortega već je nosila neke od tih lookova što je zapelo za oko modnim znalcima. Pogotovo kada je riječ o stilu koji je nosila tijekom eventa organiziranog s talijanskim kreativnim direktorom.

Marta Ortega i 'mrak' čizme

Sasvim očekivano, predsjednica Inditexa nosila je odjeću iz nove kolekcije Pilati za Zaru, točnije crnu haljinu sa širokim gornjim dijelom nalik bluzi i velikim okruglim izrezom na leđima te suknju, također široku, s drapiranim materijalom i tankom mašnom u visini kukova.

Ovaj dojmljiv odjevni komad kombinirala je s cipelama iz iste kolekcije. No, ne bilo kojim modelom, već visokim kožnim čizmama s udobnom petom i vezicama na sredini, koje sežu čak i iznad koljena.

  • +5
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o dizajnu koji kombinira odvažnost s klasičnim detaljima i koji će zasigurno postati jedan od najtraženijih komada iz ove suradnje. Ne samo zato što su visoke čizme trend, već zato što je Marta Ortega pokazala da se takvi modeli mogu nositi na vrlo sofisticiran način. Uz to, ovaj model čizmi s udobnom petom daje savršen miks visokog stila i sofisticiranosti, i to bez odricanja od udobnosti.

Osim toga, ono što odobri Marta Ortega u rekordnom roku postaje vrući hit, pa su ove čizme nesumnjivo već na listi želja brojnih trendseterica.