marta ortega

U ovakvom izdanju rijetko je se viđa: Šefica Zare u Pariz je stigla s posebnom pratnjom

02.08.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Prva žena Zare, Marta Ortega, stigla je u Pariz i to u pratnji svoje obitelji. Uspješna poslovna žena snimljena je na tribinama zajedno sa suprugom Carlosom Torrettom i djecom, a svjedočili su impresivnom trijumfu Simone Biles u umjetničkoj gimnastici

Marta Ortega imala je priliku svjedočiti sportskom povijesnom trenutku, onom kada je gimnastičarka Simone Biles u Parizu osvojila olimpijsko zlato.

Predsjednica Inditexa, tekstilne tvrtke koju je osnovao njezin otac, Amancio Ortega, svjedočila je nevjerojatnoj izvedbi američke atletičarke sa suprugom Carlosom Torrettom i dvoje od njezino troje djece - Amancijem, 11-godišnjakom koji je rođen u njezinim prvom braku sa Sergiom Álvarezom Moyom te Matildom, djevojčicom od četiri godine koje je dobila sa suprugom Carlosom Torrettom.

Marta Ortega i Carlos Torretta Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / A

Na tribinama ima se, ipak, nije pridružio maleni Manuel, dječačić od nepunih osam mjeseci. Naime, Manuel je drugo zajedničko dijete Marte Ortege i Carlosa Torrette , koji je na svijet došao 16. prosinca u bolnici u A Coruñi. Bio je to poseban trenutak, jer Marta, kao što je poznato, privatan život drži daleko od očiju javnosti, baš kao i cijela obitelj Ortega.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Poznata 40-godišnja poduzetnica cijelo je vrijeme vrlo usredotočena na svoju djecu, posebno na malenu Matilde. Djevojčica, odjevena u ružičasto, većinu je vremena sjedila majci u krilu, a ona joj se s osmijehom objašnjavala što se događa oko njih.

Na stadionu su bile i druge istaknute ličnosti, poput Billa Gatesa i njegove kćeri Jennifer, s kojom Marta ima vrlo blizak odnos. Naime, veže ih velika ljubav prema konjima. A bili su ondje i Zinedine i Veronique Zidane, manekenka Natalia Vodianova te Kendall Jenner s prijateljem Faiom Khadrom.

Najmoćnija i najutjecajnija žena u modi uputila se u Pariz nakon što je u srpnju prisustvovala 44. izdanju CSI 4 Casas Novas, u A Coruñi , konjičkom natjecanju koje svake godine okuplja elitu ovog sporta. Tom prilikom je pokazala odličan modni stajling, ali i blizak odnos s ocem Amancijem Ortegom. Naime, mnogima nije promaknuo trenutak kada su se Marta i Amancio snimljeni kako veselo razgovaraju.