NOVA IKONA STILA

Najbolje odjevena glumica na svijetu opet briljira

11.08.2015 u 13:27

Bionic
Reading

Nova je ljubimica Hollywooda i modnog svijeta 26-godišnja švedska glumica Alicia Vikander koja je nedavno postala muza modne kuće Louis Vuitton. No da ova brineta očaravajuće nježne ljepote ima u planu pokoriti filmsku meku, dovoljno govori podatak da će se do kraja godine pojaviti u ukupno osam filmova

Slatka Šveđanka nova je ikona stila, a prije nekoliko dana ugledni Vanity Fairokitio ju je titulom najbolje odjevene glumice na svijetu u kategoriji posvećenoj Hollywoodu.

Da talentirana Alicia zadivljujene samo svojim glumačkim ostvarenjima već  i zanimljivim modnim stilom, ponovno je dokazala na njujorškoj premijeri novog filma britanskog redatelja Guya Ritchieja 'The Man From U.N.C.L.E.' u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Odjevena u bijelu svilenu haljinu sa smeđim kožnim pojasevima iz kolekcije Louis Vuitton Resort 2016, lijepa brineta dominirala je crvenim tepihom dokazavši da s razlogom nosi titulu nove ikone stila.

Ova bivša balerina ima eleganciju kakva se ne viđa često i nježnu ljepotu kojom osvaja, a s jednakom lakoćom nosi glamurozne kreacije haute couturea i jednostavnednevne kombinacije.

Ovoga je ljeta postala zaštitno lice kampanje luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton, na čijem je čelu dizajner Nicolas Ghesquière, a u njegovim kreacijama Alicia u posljednje vrijeme briljira na crvenim tepisima. Vanity Fair posebno je pohvalio zelenu haljinu koju je nosila na Filmskom festivalu u Cannesu, a koja također nosi potpis ove luksuzne pariške modne kuće.

It curu sljedećih nekoliko mjeseci čekaju premijere filmova 'The Danish Girl' u kojem glumi uz Eddieja Redmaynea i Amber Heard te 'Burnt' u kojem glume Bradley Cooper, Sienna Miller i Jamie Dornan, a to će ujedno biti i prigode za pokazivanje novih kreacija s potpisom Louisa Vuittona.

Prekrasna Šveđanka u vezi je s jednim od najtalentiranijih glumaca današnjice Michaelom Fassbenderom koji se također našao na Vanity Fairovoj listi najbolje odjevenih.